SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Futbol Analiz'e Sorularınız (04.01.2015) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39612)

Rallim58 04.01.2016 11:59

Futbol Analiz'e Sorularınız (04.01.2015)

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46478&token=22639][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46478&token=22639[/img][/url]

Gazeteci [B]Abdullah Yiğit[/B]'in hazırlayıp sunduğu, Vizyon58’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de [U][B]saat 21.00[/B][/U]'de ekranlarınızda olacak.

Programın stüdyo konuğu, Sivassporumuzun başkanı Mecnun Otyakmaz'dan sonra gelen, takımın herşeyi olan 2. Başkan [B]Erdal Sarılar[/B] olurken, gazeteci [B]Haydar Aldıkaçtı[/B] ve eski hakemlerden [B]Tarık Biçer[/B] ise gelişmeleri yorumlayacak. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak.

[B][U]Soruların KISA VE ÖZ olmasına dikkat edilmesi ricasıyla...[/U][/B]

[B]Ö N E M L İ N O T : [/B]

Sitemiz yönetiminden ricamdır.

[B]Sorularda, şehir ve isim belirtilmemesi, sitemiz kurallarına uygun olmayan yazılar ile uzun olan soruların silinmesidir....[/B]

Rallim58 04.01.2016 12:00

Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (04.01.2015)

İlk soru benden olsun

[B]Sivas’tan Yasin.[/B].

Öncelikle stüdyoda bulunan herkese iyi akşamlar…

Erdal bey, transferde netleşen, imza aşamasına gelen futbolcular var mı? Hangi mevkilere takviye yapılacak. Teşekkür ederim…

rezi 04.01.2016 12:13

[B]Sivas'tan Reha[/B]

Erdal Bey'e bir kaç soru da benden;
1)Neden sporun içinden gelen bir menajerimiz yok?
2)Bir scaut ekibimiz olacak mı?
3)Sivasspor spor okulu hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?

silverli 04.01.2016 12:25

[B]sivas'tan ahmet[/B]

iyi akşamlar abi

sivasspor neden boşta kalan futbolcuları tercih ediyor?
diğer takımlar bonservis ücretli oyuncuyu nasıl alıyor? parayı nerden buluyorlar?

adres58 04.01.2016 12:27

[B]Karabükten Atilla[/B]

Sİvassporumuza ikinci devre başarılar diliyorum. Benim sorum malumunuz üzere TRANSFER....

Taraftar her transfer döneminde 6-7 oyuncu yada 8-9 oyuncu alacağız diyerek umutlanıyor. Ne yazıkki transfer dönemi kapandığında hep hayal kırıklığına uğruyorlar. Bu devamlı her dönem gerçekleşiyor. Futbolcu şehri sevmiyor deniyor ama bir Cicinho Roberto Carlos Da costa gibi oyuncular transfer edilebiliyor.

Ayrıca bugün bazı ajanslara düşen fısıltılara göre Bursasporun Aatıfı istediği söyleniyor. Taraftarlar bu durumdan oldukça tedirgin.

Bizlerinn çok önemle beklediği bu sorunun yanıtlanmasını rica ediyorum..

İyi yayınlar...

5svs8 04.01.2016 12:30

[B]İstanbul dan Ensar. [/B]

Sayın Başkanım transfer de politika olarak bonservissiz oyuncuları tercih ediyosunuz. Yaşı genç oyuncular için iyi ama ilk 11 için gerekirse paraya kıyıp daha kaliteli ve tam katkı yapacak oyuncular bekliyoruz sizden taraftar olarak. Teşekkür ederiz.

hanlılı halil 04.01.2016 12:32

[B]Sivas tan Halil
[/B]
Benim merakım sayın başkan ve yönetimin bu transferlerde ne kadar payları var bu birincisi.Birde bu takıma Muhammet Ali Kurtuluştan bu yana oyun kurucu neden alınmıyor.Balili ve kamilin (Grosiçki) oynadıgı zaman rakiplerin nasıl pozisyon verdiklerinden hiçmi ders alınmaz anlamıyorum.Bu takımda her ikisinin süratinde bir kişi varmı lütfen söyleyin.Rakibi eksik yakalıyoruz ama gidecek bir tek Burhan oda en hızlımız varın anlayın nasıl kontraya çıkacağız.Baraleslemi.Atıflamı birde ben anlamıyorum futbolcu gelmek istemiyormuş.hayret parasız antebe urfaya adanaya hatta elazığa gidiyor Sivasa gelmiyor güldürmesinler.

Oktayy58 04.01.2016 12:33

[B]İstanbul'dan Oktay,[/B]

Stüdyodaki herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

Sivasspor sevgisini artırmak ve sivasspor'un daha fazla taraftara sahip olması için düşünülen veya yapılacak bir proje varmıdır ?

Kalasnikof58 04.01.2016 12:40

[B]İstanbul dan Mert[/B]

1-ibrahim akın gib tükenmiş bir oyuncu hala nasil Bu takımda oynar ?

2-Lua lua Aatifin yedegi olarak düşünülebilir mi yönetime önerilmeli bence.

3-Taraftar Yeni stadimizin koltuklarının hepsinin kırmızı olmasını isterken yönetim neden bu konu üzerinde baskıcı olamadı.Taraftar ciddiye alınmıyor görüşü mevcut.

4-Transfer icin gündemdeki isimler kimler

68yasar58 04.01.2016 12:42

[B]AKSARAY dan Yaşar[/B]

Cicinho, Da Costa gibi oyuncuları getirdiniz ne zarar gördünüzde ?
Takımına fayda etmeyen kişileri topluyarak ne fayda görüyorsunuz ?
Taraftarın eleştirilerini değerlendiriyormusunuz ?
Başarılı bi ikinci devre dileği ile,
İyi yayınlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:16.