SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombinelerde indirime gidildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39622)

SivasSpor.Com 06.01.2016 08:45

Kombinelerde indirime gidildi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46533&token=112117[/IMG]

Sivassporumuzun, 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı karşılaşmalarda geçerli olacak kombine kartların fiyatlarında indirime gidildi.

Süper ligin 2. yarıısnda 4 Eylül Stadyumunda konuk edeceği Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe müsabakalarında geçerli olacak kombine fiyatları şöyle gerçekleşti:

[B]Kale arkası 40 TL
Maraton 100 TL
VIP tribünü 125 TL[/B]

Stadyum önünde ki Passolig kart satış noktasından ve [url]www.passo.com.tr[/url] adresinden satın alabileceğini belirten kulüp yönetisileri, yiğidoları takımlarına destek olmaları için kombine kartı almaya davet etti.

[B]Sivasspor.Com özel haberidir[/B]

DoomsDay58 06.01.2016 09:04

Cevap: Kombinelerde indirime gidildi

40 lira, oynanan futbolun karşılığı da bu. İsabetli bir karar olmuş tebrik ediyorum arada doğruları görebiliyorlar.

ready 06.01.2016 09:19

[B]beleş yapsanda kimse gelmez gelsinde tansiyon hastasımı olsun[/B]

34MUAMMER58 06.01.2016 09:19

[b]Biletler bedava,10 tl ye ye 3.lig maçlarını seyrediyoruz,kafede izlemek bile 10 tl yi buluyor,bu takımın trübünlerde seyirciye ihtiyacı var,yok transfer yapılmadı,futbolu beğenmiyorum gibi bahaneler olmamalı,sivassporu süperligde görmek isteyen herkesin kombineleri tüketmesi gerekiyor,fb 105 tl ye maç izletti,kombineleri tüketinki ,fb maçında biletleri 150-200 tl yapalım,belki şampiyonluk maçı olacak, belki 5000 fb li gelir,bu maçtan 1 futbolcu parasını çıkartırız,hep yönetime yüklenmek olmuyor herkes taşın altına elini sokacak [/b]

Has Sivas`li 06.01.2016 10:09

[B]
Seyre değer birşey olmadıktan sonra, beleş bile olsa kimse gelmez!!!
Bu eziyete katlanmak için üste para vermeleri lazım.
[/B]

yigido yakup 06.01.2016 10:30

Bi fener macinda kale arkasi 105 lira bizim yonetim fener besiktas maci olmak üzere komple devreyi bir mactan ucuz yapiyor ve sivaslilar hala yonetimi sucluyor

Sivasli uyuma bedavaya süperlig

kimse bahane üretmesin üzerine düseni yapsin

cügo58 06.01.2016 10:32

taraftarlar hala para yüzünden gelmiyor diye sanıyorlar. cok komik olmaya başladı durum.
Ey Yönetim siz transfer yapmadıkca , sivasa yakışır bir takım kurmadikca, maclari bedava yapsanız bile 5000 taraftari gecemeyiz.
Cok tehlikeli yoldasiniz koskoca süperlig takımının taraftarıni futboldan sofutuyorsunuz.
büyüklerinizin anlattığı gibi amatör ve 3. lig maçlarında bile tıklım tıklım dolduran bu taraftar grubu artik maça 5lira dahi olsa gelmek istemiyor.

doğru dürüst bir takim yaratın bu taraftar 10lirada harcar ayni bilete.

analizi yanlış yapıyorsunuz şimdi kombinenon zamanı degil TRANSFER ZAMANI.

sivasfutbol 06.01.2016 10:41

[QUOTE=yigido yakup;963226]Bi fener macinda kale arkasi 105 lira bizim yonetim fener besiktas maci olmak üzere komple devreyi bir mactan ucuz yapiyor ve sivaslilar hala yonetimi sucluyor

Sivasli uyuma bedavaya süperlig

kimse bahane üretmesin üzerine düseni yapsin[/QUOTE]

Fener taraftarı dünya yıldızlarını izliyorda o paralara maç izliyor sivasspor taraftarı maça gidipde ugur kavuk batuhan hakan özmert ibrahim akın orhan gülle daha niceleri var turşusu cıkmış yaşlı dogru dürüst pas bile veremeyen yürüyerek top oynamaya çalışan oyuncularımı izleyecégim bunların maçları bedava olsun bakalım kaç kişi gelir acaba bence 5 lira bile çok bu oyuncu gurubuna adam gibi takım yapsın yönetim sivaslılar stadı agzına kadar dolduracaklarına inanıyorum

yigido yakup 06.01.2016 10:52

[QUOTE=sivasfutbol;963229]Fener taraftarı dünya yıldızlarını izliyorda o paralara maç izliyor sivasspor taraftarı maça gidipde ugur kavuk batuhan hakan özmert ibrahim akın orhan gülle daha niceleri var turşusu cıkmış yaşlı dogru dürüst pas bile veremeyen yürüyerek top oynamaya çalışan oyuncularımı izleyecégim bunların maçları bedava olsun bakalım kaç kişi gelir acaba bence 5 lira bile çok bu oyuncu gurubuna adam gibi takım yapsın yönetim sivaslılar stadı agzına kadar dolduracaklarına inanıyorum[/QUOTE]

Zaten sivaslinin sorunuda bu iyi takimi herkes izlemeye gider ama mesele o formayi izlemeye gidebilmek zaten bugün takimi bahane edenler dün su fener kayseriye gelsede amca gidek yok besiktas kayseriye geldi gidek diyenler 15 bin seyirci 3.ligteyken varsa kimse bahne aramasin.

Almanyada Köln 2 .lige düsecegi kesinken bile 40bin taraftara oynadi

by_hunter 06.01.2016 11:24

Verdiğimiz paranın karşılığını oyun olarak alabilecezmi acaba ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48.