SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ara Transfer Raporu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39695)

asabibaba 01.02.2016 23:05

Ara Transfer Raporu

[IMG]http://i.hizliresim.com/a2rXq4.jpg[/IMG]

yigido yakup 01.02.2016 23:10

Cevap: Ara Transfer Raporu

Gelenlerden 1 karavana fuzuli gidenlerdende 1 luzumlu oyuncu

Aslinda cok iyi gecen Transfer sezonunu bir bomba forvetle finalleriz diye hayal ediyorduk yapamadik saglik olsun

Artik takim olma birlik olma zamani

adres58 01.02.2016 23:19

Yapacak bir şey yok...

Adım Hıdır elimden gelen budur..

Artık ara transfer sezonu bittiğine göre öyle yada böyle üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirmemiz gerekiyor.

Unutmayalım bu takım şehrin bir değeridir. Bu takım bizim takımımızdır, armanın solmaması adına bizim formamızı terletecek bu kardeşlerimize sesimizin vücudumuzun son haddesine kadar destek olmamız gerekiyor.

Gün eleştiri yapma değil, gemiyi kurtarma zamanıdır. Bizden destek onlardan ise belirlenen rotada bu markayı yukarı çekme zamandır. Bırakalım artık kısır döngüleri düşelim takımımızın ardına...

Talat 5858 01.02.2016 23:20

gidenlerin hepsi yerinde bide oraya ibrahim akin eklene bilirdi gelenlerde iyi ama tek eksik belli fORVET yillardir oldugu gibi

otceken58 01.02.2016 23:25

İyiki Mersin transfer yapamıyor yapsaydı biz sonuncu olurduk klüp değeri olarak :):):) Sivasspor vasat oyuncu alma gelenegini sürdürerek süprize izin vermedi yine!!! şapkadan tavsan çıkaracağız insallah bu sezon...veya deveye Hendek atlatacağız umutlar giderek azalıyor ve tüm olumsuzluklar ust üste geliyor sanki...Osmanlı macından alınacak sonuçta kaderimizin özeti olacak anlaşılan

eyuphulagu 01.02.2016 23:31

[QUOTE=asabibaba;966646][IMG]http://i.hizliresim.com/a2rXq4.jpg[/IMG][/QUOTE]

...Gelenler 7kişi ,gidenler 7kişi...Gözüme çarpan olaylar:1-Gidenlerden Ümit uzun zamandır oynamıyordu ama ilk haftalarda takıma katkı yapan oyuncuydu....2-Enaramo son 6-7 maçta oynadı takıma katkısı çok azdı 1 gol attı... 3-Batuhan ilk maçta gol attı;Sergen le sorun yaşadı bir daha da oynayamadı..4- Yekta genellikle sonradan oyuna girdi,sakatlık sorunları yaşadı,sonradan oyuna girdi;takıma katkısı 0..5-Orhan takıma giremedi katkısı 0...6-Hakan zaman zaman kadroya girdi;vasat seviyedeydi...6-Abalo;yiğidonun umuduydu ilk maçlarda 1 tane de gol attı ama sonraki maçlarda Sergen Hoca onu 11 de hiç düşünmedi;ısrar edilseydi belki katkı da yapabilirdi ama son 15 dak. ların oyuncusu oldu..Katkısı 0...7-Baralles geçen yılınYunanistan gol kralı..7 maçta oynatıldı;2 de hazırlık maçında oynadı...Asisti var mı hatırlamıyorum;pozisyona dahi girdiğini hatılrlamıyorum,bir anda sakatlandı uzun zamandır oynamıyor ameliyat oldu..Sözleşmesi dondurulmuş;katkısı 0.....Gelenler için konuşmak çok erken...Teixeira ,Tanase, Hussain iyi oyuncular;takıma katkı yapacak diye düşünüyorum..Gidenlerden daha iyi olacakları kesin gibi....Omari kapalı kutu beklemek lazım..H.Kabze en hazır oyuncu ama ne yapacağını kimse kestiremiyor...Emre yeni geldi,takıma yabancı ;İ.Öztürk ün amcasının oğlu olduğu söyleniyor..Sol tarafta bakalım ne yapacak,Ziya ya iyi bir alternatif olacak mı?..Piyango Transfer Gökhan ise hazır olmayan bir oyuncu;bakalım ne zaman hazır olacak.....Raporun açıklaması bu şekilde ..Umarım herşey istediğimiz gibi olur......

Murad_Kelleci58 01.02.2016 23:33

[QUOTE=adres58;966654]Yapacak bir şey yok...

Adım Hıdır elimden gelen budur..

Artık ara transfer sezonu bittiğine göre öyle yada böyle üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirmemiz gerekiyor.

Unutmayalım bu takım şehrin bir değeridir. Bu takım bizim takımımızdır, armanın solmaması adına bizim formamızı terletecek bu kardeşlerimize sesimizin vücudumuzun son haddesine kadar destek olmamız gerekiyor.

Gün eleştiri yapma değil, gemiyi kurtarma zamanıdır. Bizden destek onlardan ise belirlenen rotada bu markayı yukarı çekme zamandır. Bırakalım artık kısır döngüleri düşelim takımımızın ardına...[/QUOTE]

Yok Atilla abi.. Ben adı Hıdır olan yönetici yerine Hızır olan yönetici istiyorum.
Yok Atilla abi.. Ben taraftarı tukaka gören ukala yerel basının yerine, taraftarın sesi olacak bir basın istiyorum

cengo64 01.02.2016 23:48

Oh para edenleri de gönderdiler bu transfer sezonununda da ,transfer yasağı olan Mersin in üstüne yerleşmişiz futbolcu değeri olarak.Son dakika transferi de Gökhan Süzen.O da transfer amacıyla yapılmamış.Siz hiç böyle cümle duydunuz mu ya daha önce herhangi bi klup başkanından.Şu futbolcuyu aldık ama aslında transfer etmek için almadık diye.Ya hatayı falan da geçtimde beyinde hasar olmasın ben ondan korkuyorum artık.Hadi yine kardayız.Hıdırlar mı Hızırlar mı bilmem ama ayak oyunlarıyla para eden futbolcuları gönderip dünyada futbolcu bulamayıp her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de kar edip futbolcu değeri ile ligin sondan 2. si olmayı başaran yönetime Hınzır denir.Hınzır

HeLuieN58 01.02.2016 23:51

[QUOTE=cengo64;966665]Oh para edenleri de gönderdiler bu transfer sezonununda da ,transfer yasağı olan Mersin in üstüne yerleşmişiz futbolcu değeri olarak.Son dakika transferi de Gökhan Süzen.O da transfer amacıyla yapılmamış.Siz hiç böyle cümle duydunuz mu ya daha önce herhangi bi klup başkanından.Şu futbolcuyu aldık ama aslında transfer etmek için almadık diye.Ya hatayı falan da geçtimde beyinde hasar olmasın ben ondan korkuyorum artık.Hadi yine kardayız.Hıdırlar mı Hızırlar mı bilmem ama ayak oyunlarıyla para eden futbolcuları gönderip dünyada futbolcu bulamayıp her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de kar edip futbolcu değeri ile ligin sondan 2. si olmayı başaran yönetime Hınzır denir.Hınzır[/QUOTE]

[COLOR="black"][B]Bu Yönetimi Gördükten Sonra Menejer Olasım Geldi.Her Bulduğum Yabancıyı Bunlara Futbolcu Diye Satardık.[/B][/COLOR]([COLOR="red"][B]Ama Biz Sivaslıyız Bize Dolandırıcılık Yakışmaz[/B][/COLOR])

DoomsDay58 02.02.2016 00:00

Bu arada Musa Sinan Yeni Malatya'dan dönmüş ve Erciyes'e kiralanmış. Akıl işte İbrahim Akın'ı elinde tutana kadar onu gönder yerine Musa'yı koy. Elindeki oyuncuyu değerlendirmeyi de mi bilmiyorsun!?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12.