![]() |
LORANT : ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIK
Lorant: Elimizden gelenin en iyisini yaptık
A.A. Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımının bugüne kadar elde ettiği başarının yapabileceğinin en iyisi olduğunu ve bunu takımının başardığını söyledi. Lorant, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, önlerinde Ankaragücü maçı olduğunu hatırlatarak, ilk yarının son maçı olmasına rağmen bu maça iyi konsantre olmaları gerektiğini kaydetti. Petkoviç ve Anderson'un sakatlıkları nedeniyle bu maçta tam kadro yer alamayacaklarını anlatan Lorant, maçlarda bu oyuncuların eksikliğini hissettiklerini belirtti. Lorant, “Takımımın bugüne kadar elde ettiği başarı yapabileceğinin en iyisiydi ve bunu da benim takımım başardı” dedi. Şu anda 24 puan topladıklarını ve Ankaragücü karşısında da 3 puanı hedeflediklerini kaydeden Lorant, “Bu maçtan 3 puan alarak ligin ilk devresini inşallah 27 puanla bitirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. “TARAFTARLARA KIZGINIM” Lorant, bir soru üzerine taraftarlara kızgın olduğunu belirterek, ”Birincisi yeterince taraftar içerideki maçlara gelmedi. Ona çok kızgınım. İkincisi de kendi sahamızda oynadığımız maçlarda kendi taraftarımın, kendi topçularına bağırıp, küfür etmeleri. Buna da çok kızgınım” diye konuştu. Devre arasında bazı futbolcuların takımdan ayrılacağını ve yeni futbolcuların kadrolarına dahil olacağını kaydeden Lorant, bu konuda yönetime rapor verdiğini ve çalışmalarının sürdüğünü belirtti. |
iç saha maçlarına taraftarların yeterli ilgi göstermedikleri (67 dernek hariç ) doğru...ancak;
kim futbolculara küfür etmiş..anlayamadım ?? şimdiye kadar ilk defa böyle bişey duydum... Lorant tezahüratları küfür olarakmı algılıyo acaba ?? bence bi yanlışlık var bu küfür olayında.... |
evet sivasspor elinden geleni yaptı ama
şanssızdı. |
BÜYÜK HOCA KRİZ ZAMANI BELLİ OLUR ...
LORANT TOPU HEMEN BASKASINA ATMAK ISTIYOR...... HER MACIN BASINDA TAKIMI HIZLI BASLATIP SONRA DEFANSA CEKEREK KAYBETTIRDIGI PUANLARDAN HIC SÖZ ETMIYOR.... |
BU TAKIMI BÜYÜK BASKAN MECNUN OTYAKMAZIN ZAMANINDA YAPTIĞI ÖDEMELER VE MENEJER BÜLENTİN İYİ KONSANTRE EDİŞİ BUDURUMA GETİRDİ BENCE LORANT TAKTİK AÇIDAN PEK BİŞEY VERMEDİ BENCE
|
Bence Lorant hakli. Sitemizdeki yazilanlardan da anlasilacagi gibi. Taraftar fazla ilgi göstermiyor, Stada gelenler de çogunlukla çekirdek yemekten tezahurat yapamiyor. Sivasspor'un lige çiktigi ilk yilda 5. sirada olmasi bence basaridir. Daha iyi yerlerde olmasi dilegimiz elbette.
|
Benim anlayamadigim Sabah Gazetesi bile Averaj (iki takim arasindaki maç) gözetip Sivassporu 5. gösterirken Bizim sitemiz 6. gösteriyor. Sunu düzeltin Allahaskina.
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]bu gün arkadaşımız murat tesislere gitti hocamız werner lorant bile kimin takımına destek olduğunu kimin deplasmanlarda takımı desteklediğini çok iyi biliyor..[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[COLOR="Black"][B]Sayın Lorant başarı konusunda haklı belki SİVASSPOR süper lige ilkez çıktı bulunduğu yer azınsanmayacak bir yer....
Şuda bir gerçekki süper lig tarihinde bu kadar kötü maçlar hiç tatmamıştı,kim derdiki Beşiktaş-Trabzon gibi şampiyonluk kupasını kaldıran takımlar bu kadar geri düşecek diye o yüzden başta yönetim olmak üzere ligde kalma hesapları birden en az"ilk on" hesaplarına döndü,haliylede taraftar daha cazip olan ve SİVASSPORu görmeyi dilediği yere kendini odakladı işte en küçük başarısızlığa tepkisi bundandır. Gelelim taraftar kısmına;Evet şuan bilinçsiz bir taraftar topluluğumuz var taraftar bilincinde olanların sayısıda belli(1967 genç taraftar derneği ve bir kaç grup)işte bu zamanla hallolacak bir mesele yani en azından inanmak istediğimiz bu...[/B][/COLOR] |
[B]Ben takımın elinden geleni yaptığına inanıyorum.Tabi daha iyiside olabilirdi ama şu gerçeği kabul etmek lazım biz süper ligde yeni bir takımız futbolcularımızın çoğu bir birleriyle bu sene bir araya geldi.Takım konturatağa dönük yapıda bireysel yeteneklerimiz az bu nedenle Sayın Lorant ın hoşuma gitmesede konturatak oyununu doğru buluyorum.
Yalnız Sayın Lorant ın futbolcularımıza taraftarımız tarafından küfrediliyor demesinede hiç inanmadım çünki taraftarın tepkisini çekecek bir durum yok genelliklede kendi sahamızda iyi oynuyoruz(puan kaybetsek bile )[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |