![]() |
Yönetim istifasinin arkasinda duracak mi?
[B]Cogugunuz biraz önceki yayini izlemissinizdir.
Yönetimin birakacagina ikna oldunuz mu?[/B] [IMG]http://yigido.net/wp-content/uploads/2016/01/sivassporda-gorev-dagilimi-yapildi.jpg[/IMG] |
Cevap: Yönetim istifasinin arkasinda duracak mi?
Başkan Mecnun Odyakmaz kararında çok kesin gözüküyor ancak. Bu sezon hep yaptığımız gibi, olaya iyimser bakıp takımın başında kalacaklarını düşünüyorum..
|
[B]TAM BIR KOMEDI DÜKKANI GÖRDUK[/B]
[B]Baskan haric Yöneteciler HEPSI DEFOL GITSIN!! Bu nedir Arkadaslar 13!!! Yöneteciler vardi tek SARILAR GÜLEREK *** *** ACIKLAMA YAPTI :mad: [COLOR="red"] YENI SIVASSPOR Otyakmaz / Yeni Yöneteciler / Bülent Uygun[/COLOR] [/B] |
[B] Her seyı zaman gösterecek. Yalnız yâyından sunu gozlemledım.Mecnun Baskan cok sert konustu. Gerek tff gerek hakemler gerekse Tokı ve stadyum konusunda. Bırakmama ıhtımalı olsa daha ılımlı yaklasırdı sorulara. Net sekılde hakem ısımlerı vererek Futbol kamuoyuna sundu anılarını. (Yayını ızlemeyenler ıcın: kendınden ucakta ozur dıleyen hakem dıalogu vs vs.) Herhangı buyuk bır cezadan korkmadı. Bu durum gosterıyor kı bırakacak..
Bıze dusen sabırla olacakları beklemek. Umarım kongreden en hayırlı sonuc cıkar.[/B] |
Ligde kalırsak devam kalmazsak yol ayrımı izlenimi veriyor
|
Başkan bırakacak bayağı kararlı..taraftar son zamanlarda ne kadar gergin ise başkanda öyleydi,,verdiği cevaplar konuşmaları sitem dolu..ama sıvasspor sevgisi yüreğinde bunu hissetmek zor değil..aday olacak birileri varmış gibi bi izlenim vardı neden derseniz gelecekleri korkutma geleceklere soyle gibi kinayeli yaklaşımlar söz konusu oldu. Basın toplantısının sonuna denk geldim özetle ben gidiyorum ama her zaman sivassporun yanındayım((
|
Cok sacma bi oylama olmus.
Yönetim gerekli aciklamayi yapti. aciklama yaparken yönetimde yükün kimlerin uzerinde oldugunu bir kez daha görduk. benim sahsi fikrim bu yönetim kongrede aday olmayacak sonrasinda bekleyip gorecegiz. Tabi benim gönlümden gecen yönetimin devam etmesi ama futbolun icinden gelen spor yoneticiligi egitimi olan basin islerini organize edecek altyapiyi gercek anlamda organize edecek sekilde revize edilmesi Sivastaki sorun yönetici ve parali vasfinin tam anlamda kaynasmamasindan geliyor Insallah hersey diledigimiz gibi olur. |
Kongre olur aday kimse cıkmaz bir ay takımın bası boş olur mecnun bakar kimse gelmiyor kendisi geri gelir olan yine sivasa olur
|
Benim en cok takildigim borc hesabi yaparken 1 milyon yoneticilere diye bir laf gecti takim yoneticilerden borc mu aliyor yoksa yoneticilere maas mi odeniyor bilen biri varsa aydinlatsin.
Baskanin birakmasini ben de istemiyorum ancak acikca aday olmayacagim dedi. Yaptigi konusmalardan bazi cikarimlar yapip gelecekleri korkutma demesini aday var diye anlamak saglikli olmaz sonucta illaki biri gelecek. Hakkimizda hayirlisi olsun benim umudum yok artik dustiluk ptt 1.lig planlamasi yapilmali |
Benim o basın toplantısından çıkardığım sonuç şu. Sayın Başkan ve Yönetim birilerine bi hayli kızmış ve eğer yapabilecek kapasite varsa gelsinler diyorlar lakin onlarda iyi biliyorki kimse aday olmuyacak olacak olanlarda ciddiyetten uzak öylesine aday olacaklar diyeceğim odurki Başkan ve Yönetim eninde sonunda devam edecek ha şunuda diyecekler " Biz bıraktık lakin kimse sahip çıkmadı takımı ortada bırakmayız bu yüzden devam ediyoruz " Bence doğru olanda yönetimi adam akıllı futboldan anlayan konuşmasını bilen maddi manevi desteğini esirgemeyen kişiler oluşturmalı. Başkanla devam yönetime takviye şart. Saygılarımla
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:32. |