![]() |
Yiğido atağa kalktı
Yiğido atağa kalktı
Sivasspor, devre arasında takıma takviye yapmanın hesapları içinde. Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaraylı Volkan ve Altan için devre arasını beklemeden çalışma başlatırken, sportif koordinatör Bülent Uygun’un Volkan için menaceri Harun Aslan, Altan için de Ceylan Çalışkan ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe teknik direktörü Duam’un vereceği rapor doğrultusunda Mahmut Hanefi için de girişim başlatılacak. Sivas ayrıca İstanbulsporlu Cem Can ile de anlaşmaya çalışıyor. Fanatik/15 Aralık 2005 |
hadi hayirlisi bence volkan iyi gelir bize
|
[QUOTE=yagci58]hadi hayirlisi bence volkan iyi gelir bize[/QUOTE]
Volkan Galatasaray'da bir türlü form tutturamadı,sanırım Sivas'a gelir sürekli oynarsa bekleneni verebilir. Hiç belli olmuyor bazı oyuncular bir takımda oynayamıyor bakıyorsun diğer takıma gidince harikalar yaratıyor. |
Yönetim Yabanci Futbolcu düsünmüyormu?
|
[QUOTE=Bln-Fatih58]Yönetim Yabanci Futbolcu düsünmüyormu?[/QUOTE]
yabancı furbolcu türkiyede oynayan olmayacak sanırım. |
haydı hayırlısı dıyelım bence yabancı oyunculardan once kendı oyuncularımızın on planda tutulması lazım
|
[COLOR="Black"][B]Zaten yabancı konterjanımız dolu almak için bir yabancının gitmesi gerekli hem büyük takımlarda forma şansı bulamayan kıymetli yerli oyuncular var.Ben bu konudada yönetime güveniyorum çünkü lig başlarken yapılan transferlerle bize o güveni verdiler zaten.[/B][/COLOR]
|
KALİTELİ GARDAŞIM KALİTELİ ALACAKSIN.2 ADAM BİZE YETER BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ TAM.O SİVAS İÇİN HERZAMAN İYİSİNİ DÜŞÜNÜR VE GEREGİNİ YAPAR.
|
Sivasspor un bundan sonra oyuncu deneme lüksü yok. Artık direkt oynayacak Futbolcuya ihtiyacımız var.
|
bence volkan sivasspora gereksiz bi futbolcu yani yarar saglamaz ama lorant alin dediyse vardir bi bildigi ama normalde sivasspora gelmesini istemem
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |