SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Galerideki K.Spor-S.Spor Resimleri Sahte (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=406)

lionheart58 07.03.2005 18:29

Arkadaşlar o resimleri kim koydu bilmiyorum ama o resimler buradaki maçta çekilmiş resimler değil o başka bi maçtaki resimler. ben bunu yazmayacaktım ama resimlerin üzerine tarih atılması sinirlendirdi. yöneticilerime duyuru o resimlerin oradan kalkmasını istiyorum

habercim 07.03.2005 18:59

o senin sehte dediğin resimler bire bir orjinallll......
o maç madem çok iyi biliyorsun seyircilimi yoksa seyircisizmiydii?

CAGLAYAN 07.03.2005 19:15

[quote=lionheart58]Arkadaşlar o resimleri kim koydu bilmiyorum ama o resimler buradaki maçta çekilmiş resimler değil o başka bi maçtaki resimler. ben bunu yazmayacaktım ama resimlerin üzerine tarih atılması sinirlendirdi. yöneticilerime duyuru o resimlerin oradan kalkmasını istiyorum[/quote]

Bizim Sitedeki Resimlerin Herpsi Örijinaldir!!!!
Resimleri ceken bizzat MUSTAFA ATES dir !!!
Mustafa Atesin kim oldugunu bilmek ive Tanimak istersen Anasayfadaki
Haber ve Resime tikla kim Oldugunu ögrenirsin!!
bilip bilmeden Yorum yapma!!!

habercim 07.03.2005 19:24

teşekkürlerrrr mehmet abiiii.
işte sivaslılık buuu hemen ön yargı ile karalama ...beğenmeme ...
haydi sen yap dediğin zaman işten kaçmaaaaaa....
peşin hüküm adamı ipe götürür...

RüStü ElmaS 07.03.2005 19:36

Gardas, hemen pesin hükümlüsün!

Ama merak etme, bizim kaynaklarimiz saglamdir.

Burdan tekrardan Sipas Tv den MUSTAFA ATES kardesime tesekkür ederim.

Cünkü kendisi bize bu konuda cok yardimci oluyor.

Lütfen pesin hüküm vermeden, biraz daha düsün!!!

habercim 07.03.2005 19:53

Rüştüüüü kardeşşşş, çok önemli konu değilydeeee bilmeyen insanlar öğrensin diye cevap yazdım biliyorsun formlara genelde yazı yazmam ..

CAGLAYAN 07.03.2005 19:57

Gardas sen O Arkadasin kusuruna bakma ... Onun yerine senden özür diliyorum.

lionheart58 08.03.2005 20:03

Bakın arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum ve o maçada gittim fotoğraflar orjinal olabilir ama o maçtaki resimler değil haberiniz olsun. ve o kadar seyirci yoktu maçta ayrıca hava o kadar açık değildi.

CAGLAYAN 08.03.2005 22:28

[quote=lionheart58]Bakın arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum ve o maçada gittim fotoğraflar orjinal olabilir ama o maçtaki resimler değil haberiniz olsun. ve o kadar seyirci yoktu maçta ayrıca hava o kadar açık değildi.[/quote]

bak güzel Kardesim hala üsteliyip duruyorsun ya anlamak istemiyorsun veyahut anlama kabiliyetin yok"kusura bakma" O görmüs oldugun resimler Orijinaldir ve aninda cekilmis resimlerdir!!!
8 - 10 milyon mega pixelli Fotograf makinasinin ne gibi hünerlerini biliyormusun? bu resimleri ceken kisiler sivasin 1 Numarali Muhabirleridir!!! camur atma !!! sana Hayret ediyorum böyle uyduruk yazilar yazip yazip kaciyorsun!! kacmada seninle güzel güzel konusalim!!

skywriter 09.03.2005 02:11

Sanirim arkadaslar hakli, cunku dikkat ettim o fotolar Kocaelispor'un stadindaki macin fotolari degil, o stat bizim 4 Eylul stadyumumuz. 3. fotografa dikkat ederseniz arkadaki kapilardan anlayabilirsiniz, ayrica arka panolardaki reklamlar da Sivas reklamlari. Galiba arkadaslar ilk yarida Sivas'ta oynanan macin fotograflarini koymuslar. Ama bu o kadar da abartilacak onemli bir mesele degil..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38.