![]() |
selam gardaşlarım bursa maçına kimler geliyor gelen kardeşlerim abilerim mesaj atın arabalarla gitmeyin otobüs kaldıralım..
|
YÜREĞİMİZ SİZİNLE OLCAK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN O MAÇI 3-2 ALACAĞIZ...SİNOP TAN SEVGİLER
|
gerçekten gelenler yazsın...bursaya gidecez allahın izniyle
|
mac pazar gunu olacaksa allahın ıznıyle geliyorum ben... bu sefer kacarı yok... benide ekleyin gardaslar... eglenerek hep beraber gideriz :D :D
|
[color=red][/color]inşallah bursada kalabalık olacaz kocaeli maçına dönmesinde 6 milyonluk sivas'tan sadece 1000 kişi vardı
|
bırakın abı bu ayakları anca konusuyorsunuz bız kocaelıne gıderken kac kısı geldı sıvasdan bana onu soyleyın yenıcerılerden 5-6 kısı cılgınlardan 5-6 kısı dıgerlerı oylesıne gezmeye gelen 30 yas ustu adamlardı... :evil:
|
evet arkadaslar 30 yaş üstü çok vardı macta...bu değilki bursadada böyle olacak diye...bursaya tam teşkilatlı gidecez inşallah...
|
haydi herkesin yüzünü kara çıkartalım hadi gardaşlar maça...
|
[size=4][b][i]Arkadaslar bu maçta Sivasspor taraftarının nasıl bir taraftar oldugunu herkese gösterelim...Ha birde ricam var dünde başka bir formda yazmıştım lütfen maça çekirdek yiyen veya çekirdek yeme amacı olan yiğidolar gelmesin maç günü pikniğe falan gitsinler.Biz takımımızı koçlar gibi destekleriz...[/i][/b][/size]
|
kocaeli maçına işler yuzunde gelemedım ama bursa maçını kaçırmamaya gayret edecem daha 2 hafta var ama gelenlere benıde eklıyebılırsınız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:39. |