SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Monte Carlo Sirk'i Sivas'taydı... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4161)

KoraySancar 08.08.2005 16:46

Monte Carlo Sirk'i Sivas'taydı...

Dünya'nın en büyük ikinci sirk'i olan Monte Carlo Sirk'i Türkiye turnesi kapsamında Sivas'ta da gösteri yaptı.5 gündür Sivas'ta olan Sirk,dün son gösterisini yaparak Sivas'tan ayrıldı.Dün ki son gösterisine ben de nişanlımla gittim.Bu cuma yapacağımız düğün öncesinde oldukça deşarj oldum.Eğer Sirk'e gidemeyenler varsa bence çok şey kaçırdılar,özellikle son bölümdeki gösterileri muhteşemdi.Dün bir hayli kalabalıktı fakat,genel olarak Sirk'e çok ilgi gösterilmediği söylendi.Buradan Sivastaki hemşehrilerime bu tip etkinlikleri kaçırmamalarını öneriyorum.Hem siz çok moral depoluyorsunuz,hem de ilgi gösterilince Sivas'a başka etkinlikler de geliyor.Unutmayın bu tip etkinlikler bir şehrin kültür ve gelişmişlik seviyesini gösterir.
(bu arada dün palyaço'nun teki beni de kolumdan tutup sahneye çıkardı,benim açımdan gösterinin tek kötü yanı buydu.Malum,anadolu insanıyız,biraz utangaçız.:))

efsanedavulcu 08.08.2005 18:04

Yazımı duzeltıyorum galıba o arkadas sen deılsın....bende dun gıttım.gosterı cok guzeldı... dun sırk son gosterısını yaptı ve sivasımızdan bugun ayrıldılar....

bu sirkı duzenleyen beledıyemıze tesekkur edıyorum....Insallah bu aktıvıteler devam eder......

[b]Evet Sirk çok güzeldi...İnşallah Sivasımızda bu tür aktiviteler devam eder...[/b]

CAGLAYAN 08.08.2005 18:12

Sevgili Koray böylesi Dünyaca Ünlü Sirkin Sivasa gelmesi Inanki beni cok sevindirdi.diger yandan Sivaslilarin fazla interese göstermemesi beni adeta üzdü! ne yazikki Anadolu insani Sirki fazla tanimiyor inanki Avrupada böylesi Sirkler Rekor kiriyor vede 1 ay önceden biletlerin ayiriylar Karaborsa bilet bulmakta mümkün olmuyor. Insallah bizim insanimiz böylesi etkinliklere daha duyarli olurlar diye düsünüyorum.
ve Ayrica Sana ve Sevgili Nisanlina simdiden Hayat boyu Mutluluklar dilerim .

KoraySancar 08.08.2005 18:48

[QUOTE=CAGLAYAN]
ve Ayrica Sana ve Sevgili Nisanlina simdiden Hayat boyu Mutluluklar dilerim .[/QUOTE]
Çok sağol be Çağlayan abi!Keşke senin gibi Rüştü abi gibi,Sönmez abi gibi büyüklerim ve adını tek tek sayamayacağım bu forumun birbirinden güzel başka insanları da aramızda olabilseydiniz.Fakat sitenin gidişatına bakılırsa biz buradaki insanlarla inşaallah "düğün tadında" daha çok güzel günler geçireceğiz.

EmmiOgLu 08.08.2005 19:46

[b]BİR SİRKE GİDEMEDİK FIRSATI KAÇIRDIK...[/b]

RüStü ElmaS 10.08.2005 02:46

[QUOTE=KoraySancar]Çok sağol be Çağlayan abi!Keşke senin gibi Rüştü abi gibi,Sönmez abi gibi büyüklerim ve adını tek tek sayamayacağım bu forumun birbirinden güzel başka insanları da aramızda olabilseydiniz.Fakat sitenin gidişatına bakılırsa biz buradaki insanlarla inşaallah "düğün tadında" daha çok güzel günler geçireceğiz.[/QUOTE]
Insaallah ilerde Sivassporun maclarinin birinde bulusur görüsürüz gardas.
Ayrica dügününe gelemiyoruz ama sana dügününde bol eglenceler ve ve simdiden evlilik hayatinda hayat boyu mutluluk dilerim.

serhankaburcuk 11.08.2005 03:49

[QUOTE=efsanedavulcu]Yazımı duzeltıyorum galıba o arkadas sen deılsın....bende dun gıttım.gosterı cok guzeldı... dun sırk son gosterısını yaptı ve sivasımızdan bugun ayrıldılar....

bu sirkı duzenleyen beledıyemıze tesekkur edıyorum....Insallah bu aktıvıteler devam eder......[/QUOTE]

[b]Evet Sirk çok güzeldi...İnşallah Sivasımızda bu tür aktiviteler devam eder...[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 18.08.2005 16:00

bi sirkimiz eksikti yawww

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17.