SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TFF YAPACAĞINI YAPTI! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4205)

puar 16.03.2005 12:47

bildiniz üzere bu pazar bursaspor ile bursada oynacağımız mac haftalar oncesinden macın saat 13 te oynayağanı duyurmuştu... ama bursassporun talebi üzerine mac aynı gün akşam saat 19.00 alınmıştır...
bu sivasspor taraftarlarının bursaya gelmesini engellemek içinde atılmış bir adımlardan birdiri...bu konuda tff şiddetle kınıyoruz...

SİVASSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

BROTHERS58 16.03.2005 12:50

EY BURSANIN FEDERASYONU BİR SÖZ VARDIR KAÇIŞIN YOKSA ZEVKAL
BURSAYI KURTARAMZZSINIZ :!: BURSA YAVRUM ZEVKALMAYA BAK YİĞİDOLAR GELİYOR :lol:

dragon_58 16.03.2005 12:52

evet yapmış oldukları büyük bi ayıptır
sivas taraftarının gelmemesi için elinden geleni yapıyor ne yaparla yapsınlar
yağmur çamur demeden bu maça gideceğiz inş.
ve 3 puanla geleceğiz haırlısıyla

puar 16.03.2005 12:52

sivas büyüktür biz isterse gece olsun uzayda olsun...bursayı yenmeye gidiyoruz....

adamlarda haklı ne yapsınlar...ama bunlar bize artı poztif katacak...

ÖLÜMÜNE SİVAS

BROTHERS58 16.03.2005 12:56

BEN BİRSEYİ ANLAYAMIYORUM TA AYLAR ÖNCE MAÇ SAATİ TRT NİN MAÇI VERECEGİ HERSEY BELLİYDİ NEDİR BU OYUN NEDİR BU TEZGAH.SEN BÖYLE TEZGAH YAP SONRA ANADOLUDA FUTBOL GELİŞMİYOR DİYE ORTAYA DÜŞ.İŞTE ANADOLUDA FUTBOL DURMUŞKEN SİVAS DİRENDİ VE SÜPERLİGE GELİYOR AMA YOK RAHATSIZ OLDULAR BURSA KOCAELİ MANİSA DURURKEN SİVASTA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ DEMİ :!: YAZIKLAR OLSUN SEYİRCİMİZ GELMESİN SİVAS ALIŞIK OLMADIGI SAATTE OYNASIN DİYE BU KARAR KINIYORUM BU KARARI ALANLARI!!!!!!

dragon_58 16.03.2005 12:58

[size=7][quote=akincilar]sivas büyüktür biz isterse gece olsun uzayda olsun...bursayı yenmeye gidiyoruz....

adamlarda haklı ne yapsınlar...ama bunlar bize artı poztif katacak...

ÖLÜMÜNE SİVAS[/quote]

hiç bir şey bizi yıldıramaz

ÖLMEK WAR DÖNMEK YOK[/size]

dragon_58 16.03.2005 13:03

[quote=BROTHERS58]BEN BİRSEYİ ANLAYAMIYORUM TA AYLAR ÖNCE MAÇ SAATİ TRT NİN MAÇI VERECEGİ HERSEY BELLİYDİ NEDİR BU OYUN NEDİR BU TEZGAH.SEN BÖYLE TEZGAH YAP SONRA ANADOLUDA FUTBOL GELİŞMİYOR DİYE ORTAYA DÜŞ.İŞTE ANADOLUDA FUTBOL DURMUŞKEN SİVAS DİRENDİ VE SÜPERLİGE GELİYOR AMA YOK RAHATSIZ OLDULAR BURSA KOCAELİ MANİSA DURURKEN SİVASTA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ DEMİ :!: YAZIKLAR OLSUN SEYİRCİMİZ GELMESİN SİVAS ALIŞIK OLMADIGI SAATTE OYNASIN DİYE BU KARAR KINIYORUM BU KARARI ALANLARI!!!!!![/quote]

[color=darkblue][size=7]gardeşim sivas sayesinde o saatte trt reyting kazanacak
bu olayda hem bursaya hemde trt ye yardım da bulunuyorlar
maddiyatta ön planda bunu es geçmeyelim [/size][/color]

Kaptan-58 16.03.2005 13:05

İSTEDİKLERİ KADAR ENGELLEMEYE ÇALIŞSINLAR. BUNLAR HALA SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAMADI YAZIK YAZIK...

BURSAYI İSTİLA EDİCEZ.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK...

puar 16.03.2005 13:06

federasyonun elinde olsa bu maca sivasspor seyirciside almayacak....NE BU KORKU ANADOLUDAN ŞAHLANAN BİR TAKIM ÖNÜ NEDEN KESİLMEK İSTENİYOR...BURSA BU LİGİN PATRONUMU? TFF LEKELİ ÜSTÜNÜ BİR DAHA KİRLETMİŞTİR

bortecine 16.03.2005 13:13

federasyon şaşırmış. herşey bu kadar basit olmamalı bizimde hakkımız var...yonetim bu hakkkımızı korusun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:04.