![]() |
Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degneginiz olsaydi neler yapardiniz? |
[quote=CAGLAYAN]Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degnegi olsaydi neler yapardiniz?[/quote] abi böyle bir topic acacaktım ama..milleti hayale daldırmammak için açmadım... ama benim elimde olsa çok şeyler yaparım en önemlisi...türkiyeye osmanlı rejimini geri getirirdim...... |
[url]http://bilim.ficicilar.name.tr/sayfa/Tolga_Yarman-Bor_Gizilimiz.html[/url]
gardaslar bakın acı bir gercek :( uyuyoz hale... |
osmanlı rejimi ne ki??bence böle çok ii gidio..tek sorun türban??
|
olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D
|
sihirli değneğim olsa bana çatanları yok ederdim
|
[quote=türkçerap_yakup]olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D[/quote]
yakup tek kelimeyle supersınn ___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
sihirli değneğim olsa SIVAS a Ekonomi acidan büyük katkilarda bulunur
is imkani saglar SIVASSPOR a Süper futbolcular getirir SAMPIYON lar liginde Sampiyon yapardim ....aaah .... aahh Keske öyle bir degnegim olsa........ |
[color=red][b]Sivasa hayatının yatırımını yaparım.Ondan sonra 5000 kişilik bir tribün Teşkilatı her deplasmana sağlam 10 otobüs imkanı sağlardım[/b][/color]
|
SİVASSPORU real madridten daha fiyakalı ve tanınmıs yapardım :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:59. |