![]() |
SEVE SEVE GELİRİM
Beşiktaşlı Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı...
Beşiktaş’ın Sivaslı futbolcularından Adem Dursun yaptığı bir açıklamada Sivasspor’a seve seve gelebileceğini söyledi. Beşiktaş’ta sergilediği başarılı futbol ile göz dolduran Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı. Son günlerde takımında mutsuz olan Adem Dursun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla Sivasspor’a gidebileceğini açıkladı. Kendisi için Beşiktaş’a bir çok teklifin geldiğini belirten Adem Dursun, Sivasspor’un istemesi halinde ilk tercihinin Sivasspor olacağını duyurdu. Adem Dursun yaptığı açıklamada, “ Ben Sivaslıyım. Sivasspor’da Süper Lig’de mücadele ediyor. Şuanda da başarılılar. Devre arası gelmesiyle birlikte transfer sezonu açıldı. Bana bir çok kulüpten teklif geldi. Sivasspor Yönetim Kurulu’da Beşiktaş’a benim için resmi olmayan bir teklifte bulundu. Sivasspor Yönetim Kurulu, benim için kulübüme resmi teklifte bulunursa seve seve gelirim. Çünkü her Sivaslı gibi bende Sivasspor formasını giymek isterim. Sivasspor’un başarısı için ter dökmeyi çok istiyorum. Sivasspor formasını bir gün kesinlikle giyeceğim. Gerekirse futbolu Sivasspor formasıyla bırakacağım”dedi. Sivasspor Yönetim Kurulunun Adem Dursun’un bu açıklamasından sonra daha önce yaptığı teklifi resmi olarak yapması bekleniyor. Bu futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor |
Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.
|
[QUOTE=arifcoskun]Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.[/QUOTE]
doğru diyosun be |
[QUOTE=arifcoskun]Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.[/QUOTE]
abi adem dursun sivasspordami :rolleyes: |
SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR BU DA ÖRNEKTİR
SİVAS AŞKI BAM BAŞKA OLUYOR ADEMİ BU DEMECİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM |
[B]tebrik etmekten ve helal olsun demekten başka söze gerek yok aslında...
Bu kadar açık ve net konuşarak sözde sivaslı olmadığınıda kanıtladı:) [/B] |
[QUOTE=veysel]abi adem dursun sivasspordami :rolleyes:[/QUOTE]
Hayır elbette...Sivasspor'a gelmek istiyor. Şaka yapmıyorsun umarım bu soruyu sormakla. |
Helal olsun
Sivasli dedigin böyle olacak.Insallah gelir.baya faydasi dokanir bize.Toramani da yaninda getirsin:D
|
sivaslılık bu işte nekadar dışardada olsan bir tarafın kalıyor toprağına gurban olduğum memlekette
|
sivasspor olarak keşke butun sivaslı futbolcuları toplayabilsek ne guzel bi takımımız çıkar :)))))))
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:59. |