![]() |
TRANSFERIMLE BASKANIM VE MENEJERIM ILGILENIYOR
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Ekim ayının futbolcusu seçilen Sivasspor’lu Hayrettin Yerlikaya ödülünü aldı. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Gösterdiği pefrormansla dikkatleri üzerine çeken Hayrettin,ödül töreni için gittiği İstanbul’da basının transferlerle ilgili sorularıyla karşılaştı. Transfer konusunda kendisininde duyumları olduğunu belirten Hayrettin Yerlikaya “Transferimle Başkanım ve menajerim ilgileniyor” dedi. Sivasspor’la ilgili düşüncelerinide dile getiren Hayrettin “Sivasspor sezona müthiş bir başlangıç yaparak ilk yarıyı iyi yerde bitirdik, bizim amacımız bu performansımızı ikinci yarıda da sürdürmek” dedi.[/SIZE][/FONT] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]başkanımız olsun menajerimiz olsun profosyenel kişiler hayrettinin bu sene gideceğine veya kalacağına kararı verecek kişilerde onlar..ama gideceksede büyük ihtimal gidici sağlam bir yer bulmadan göndermezler.. [/I][/CENTER][/COLOR]
|
Onlarda elbetteki Hayrettin'in iyi bir yere gitmesini ve mutlu olmasını isterler.İnşallah en iyisi olur artık.
|
İNSALLAH HAYRETTİN DE BUYUK TAKIMLARDAN BİRİNE GİDER VE BİR BAŞKA TAKIMDA Bİ TANE DAHA 58 NUMARALI OYUNCUMUZ OLUR:)
|
58 ...............
Bence giderse Gs ye gitsin.Üc büyük takimdada Sivasli olmus olur böylece.
Hepside 58 numarali formayi giyiyor.Tek ''hayinin'' teki takmis 5 numaraya 58 i giymiyor.En iyi teklifi kim yaparsa alir Hayrettini.Gittigi yerde mutlu olsun........... |
Hayrettin hangi takima giderse gitsin kendini ispatlayacak kalitede ama tabiki gönlümüz kalmasindan yana...
|
hayrettin'in gittiği takım onun direkt oynayabileceği bir takım olmalı.fenere giderse mahmut hanefi gibi yedek kalır.yazık olur.
|
inşallah hayrettin gitmez yaa
|
HAYRETTIN GITMESIN
HAYRETTIN IYI FUTBOLCU VE BEN GITMESINI HIC ISTEMIYORUM AMA YÖNETIM VE KENDISI EN IYI KARARI VERECEKTIR
GÖNLÜMÜZDE KALMASINDAN YANA SIZDE BANA KATILIRSINIZDIR ??? |
[B]Hayrettin gittiği takımda banko oynamayacaksa gitmesin..Kendine yazık eder....Belki en onun için en hayırlısı 2. yarıyıda Sivas 'ta tamamlaması...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |