![]() |
Gühertaş Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği
Gühertaş Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği
[URL="www.guhertas.com"][IMG]http://www.guhertas.com/images/guhertas_05.gif[/IMG][/URL] Sivas İli Zara İlçesine bağlı Şerefiye Nahiyesinin örnek köylerinden olan Gühertaş köyü internettede adından söz ettirmeye devam ediyor... Uzun süredir internette hizmet veren Gühertaş Köyü yeni tasarım ve yeni haliyle test yayınlarına başladı... Şimdiden bir Gühertaşlı olarak dernek yönetimini kutluyor yeni sitenin kısa sürede tam manasıyla hizmet vereceği günü dört gözle bekliyorum...! |
[B]TÜRK OLMAK BİR GURUR...
SİVASLI OLMAK BİR GURUR... [COLOR="Blue"]GÜHERTAŞLI [/COLOR]OLMAK AYRI BİR GURUR.... DERNEK YÖNETİMİNİ KUTLUYOR YENİ SİTEMİZİN BİRAN ÖNCE NORMAL YAYINA BAŞLAMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM... [COLOR="blue"]GÜHERTAŞ [/COLOR]BEN SENİ ÇOOOK SEVİYORUM[/B] |
gardaş çok güzel hayirli olsun ümraniye de güzel bir dernek binanız var cumartesi günü bir cenazemiz vardı orada toplandık bizleri o hizmeti sunan herkese buradan teşekkür ediyorum
bende zara nasır köyündenim.. |
[QUOTE=CK58]gardaş çok güzel hayirli olsun ümraniye de güzel bir dernek binanız var cumartesi günü bir cenazemiz vardı orada toplandık bizleri o hizmeti sunan herkese buradan teşekkür ediyorum
bende zara nasır köyündenim..[/QUOTE] evet gerçekten dernek binamız çok güzel.. Allah herkese böyle bir dernek binası nasip etsin.. |
İnşaallah her köyümüzün böyle güzel bir sitesi olur... Emeği geçenlere teşekkürler...
|
[QUOTE=Dağcı]İnşaallah her köyümüzün böyle güzel bir sitesi olur... Emeği geçenlere teşekkürler...[/QUOTE]
[B]İNŞALLAH ABİ..[/B] |
[COLOR="Red"][I][B]
HAYIRLI OLSUN...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN[FONT="Arial"][/FONT][/B][/I][/COLOR] |
[QUOTE=burcum][COLOR="Red"][I][B]
HAYIRLI OLSUN...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN[FONT="Arial"][/FONT][/B][/I][/COLOR][/QUOTE] [B]SAĞOL.. ALLAH RAZI OLSUN..[/B] |
[B][url]www.guhertas.com[/url]
YENİ SİTEMİZ HER GEÇEN GÜN YENİLENİYO... FORUM VE ÜYE KAYIDI BAŞLAMIŞTIR.. HEP BİRLİKTE EL ELE SİVASSPOR ZİRVEYE[/B] |
HAYIRLI OLSUN TÜM SİVASLILARA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |