SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   O ARTIK BURSASPOR'LU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4399)

SivasSpor.Com 26.12.2005 18:53

O ARTIK BURSASPOR'LU

İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı, sezon sonuna kadar kiraladı..

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.

alimuharrem58 26.12.2005 18:54

ERTUĞRUL ARSLAN A YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR

sinan58_34 26.12.2005 18:55

hayırlı olsun ertugrul a yenı gorevınde basarılar dılerız lıgte taslar bırer bırer yerlerıne oturmaya basladı herkes bı arayıs ıcınde ınsallah sıvassporumuz bu bosluktan en ıyı bı sekılde faydalanır

DJMuRaT 26.12.2005 18:56

[QUOTE=SivasSpor.Com]İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı,

sezon sonuna kadar kiraladı..

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.[/QUOTE]

[B]
ÇOK YAZIK OLDU...ERTUĞRULU YASİRE DEĞİŞTİLER...GEÇEN SENE ERTUĞRUL BİZİ ŞAMPİYONULUPA TAŞIYAN İSİMLERİN ARASINDAYDI...AMA KİRALANMIŞ....BONSERVİSİYLE VERİLMEMİŞ...BU SEVİNDİRİCİ...İNŞ.BURSADA KENDİNİ İSPATLAR VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER Bİ DÖNÜŞ YAPAR JAY JAY...[/B]

sinan-58 26.12.2005 19:02

[QUOTE=DJMuRaT][B]
ÇOK YAZIK OLDU...ERTUĞRULU YASİRE DEĞİŞTİLER...GEÇEN SENE ERTUĞRUL BİZİ ŞAMPİYONULUPA TAŞIYAN İSİMLERİN ARASINDAYDI...AMA KİRALANMIŞ....BONSERVİSİYLE VERİLMEMİŞ...BU SEVİNDİRİCİ...İNŞ.BURSADA KENDİNİ İSPATLAR VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER Bİ DÖNÜŞ YAPAR JAY JAY...[/B][/QUOTE]

dj ertuğrul alman futboluna uymuyordu ondan oynamadı alman futbolu kalıplı futbolcularla oynanıyor

Arif Coşkun 26.12.2005 19:02

Eksiklerini orada tamamlayıp bize daha iyi bir şekilde döner inşallah.Süperligte oynayacak bir oyuncu.Başarılar diliyoruz kendisine.

DJMuRaT 26.12.2005 19:06

[QUOTE=sinan-58]dj ertuğrul alman futboluna uymuyordu ondan oynamadı alman futbolu kalıplı futbolcularla oynanıyor[/QUOTE]

[B]WALLA ADAM SİVASLI ..BENCE FİZİKSEL GÜCÜDE O KADARDA YABANA ATILACAK KADAR ZAYIF DEĞİL...AMA LORANTIN TAKDİRİ...YAZIK ETTİLER SİVASIN ÇOCUĞUNA...[/B]

1967_DERNEK_10UR 26.12.2005 19:07

[COLOR="Blue"][CENTER][I]O ARTIK BURSALI DEĞİL ÖZ YİĞİDO ÖZ SİVASLI YENİ TAKIMI BURSASPOR SADECE..[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 26.12.2005 19:14

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]O ARTIK BURSALI DEĞİL ÖZ YİĞİDO ÖZ SİVASLI YENİ TAKIMI BURSASPOR SADECE..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]
Bencede öz ve öz sivaslı.........[/B]

GuNaY 26.12.2005 19:20

[B]En azından kiralık gitmiş halen bizde sayılır...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26.