![]() |
AHMET'TE PÜRÜZ ÇIKTI
Sivasspor Yönetiminin Vestel Manisaspor’dan kadrosuna dahil etmek istediği Ahmet Kolcu’nun transferinde sorun çıktı.
Geçtiğimiz günlerde bu futbolcu ile görüşerek prensipte anlaşmaya varan Sivasspor Yönetim Kurulu, Vestel Manisaspor’un bu futbolcuyu göndermemek istememem istememesi nedeniyle zor duruma düştü. Sivasspor Yönetimi Vestel Manisasporlu yöneticileri Ahmet’in transferi için ikna etmeye çalışırken, Vestel Yönetiminin katı tutumu bu futbolcunun transferini zora soktu. Sivasspor Yönetiminin bu futbolcu için görüşmelerini olumlu bir sonuç alıncaya kadar devam ettireceği gelen haberler arasında yer alırken, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi. Hakikat |
kim ya bu futbolcu bilen varmı acaba..mevkisi nedir ne değildir..hiç dutmadım ama...
|
Forvetin arkasında görev yapan bir futbolcu, ancak 2 yada 3 maçta oynamış.
|
[QUOTE=Dağcı]Forvetin arkasında görev yapan bir futbolcu, ancak 2 yada 3 m
açta oynamış.[/QUOTE] kardaş 2 ,3 mac oynamış ilk yarı boyunca bu ahmet bize ne katabilir bizde ondan daha iyileri yokmu var alacaksak iyi adam gibi adam alalım ilk on birde oynasın yoksa yedek bekliyecekse ne gereği var |
NEDEN TANINMIŞ İYİ OYNAYAN FUTBOLCU ALINMIYOR Kİ..HERKES GÜZEL TRANSFER YAPARKEN BİZ OOOOOO...
|
ya bu kısının varlıgı SİVASSPOR a guc katacagına ben ınanmıyorum
daha kalıtelı oyuncular uzerınde yoğunlasılsa daha ıyı olur |
ya gidip elazığdan isatnbul spordan düşük performans sergileyen manisada bile forma şansı bulamayan futbolcuların peşindeyiz böyle giderse ben ikinci yarı için pek umutlu değilim sanırım düşmemek için oynayacağız
|
selam
Ben bu futbolcuyu seyrettiğim zaman futbolu unutuyorum zaten 4 maçta oynadı bunların ikisinde 90 dakika oynadı diğerlerinde hep değişik dakikalarda oynadı bize gelmez biz daha iyi bir futbolcu alalım vestel manisa bu tavrını ligde bizden görecektir.
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]manisaspor her zaman bize köstek olmuştur...:mad: [/I][/CENTER][/COLOR]
|
çok üzüldüm yaavv:D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:18. |