![]() |
HAYRETTINI AVRUPADA HANGI TAKIMDA GÖRMEK ISTERDINIZ
eger Hayrettin Avrupaya Transfer edilseydi hangi Takimda oynamasini isterdin.
Bence Hayrettin Avrupada oynasaydi Real Madrid iyi olurdu. |
[COLOR="Blue"]BEN HINCAL ULUCUN BİR YAZI DİZİSİNİ OKUDUM HAYRETTİN HAKKINDA EĞER KENDİNİ KURTARMAK İSYİYORSA AVRUPA TAKIMINA GİTSİN EĞER KENDİNİ YOK ETMEK İSTİYORSA 3 BÜYÜKLERDEN BİRİNİ SEÇSİN DİYO BEN HINCAL ULUCA KATILIYORUM 3 BÜYÜKLERE NE HEVESLERLE GİDENLERİ GÖRÜYORUZ HEMEN YOK OLUYORLAR[/COLOR]
|
bence hertha berlinde görmek isterdim.yildirayla birlikte takimi sirtlarlar
|
O Takimda cok güzel
[QUOTE=mergesenli_58]bence hertha berlinde görmek isterdim.yildirayla birlikte takimi sirtlarlar[/QUOTE]
Yildiray da sevdigim bir Oyuncu, dedigin gibi ikisi iyi seyler basarabilir. |
Dogur vallaha gardas
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]BEN HINCAL ULUCUN BİR YAZI DİZİSİNİ OKUDUM HAYRETTİN HAKKINDA EĞER KENDİNİ KURTARMAK İSYİYORSA AVRUPA TAKIMINA GİTSİN EĞER KENDİNİ YOK ETMEK İSTİYORSA 3 BÜYÜKLERDEN BİRİNİ SEÇSİN DİYO BEN HINCAL ULUCA KATILIYORUM 3 BÜYÜKLERE NE HEVESLERLE GİDENLERİ GÖRÜYORUZ HEMEN YOK OLUYORLAR[/COLOR][/QUOTE]
3 Büyük takima giden batiyo.Batmasada hic bir basari yohki.Avrupa gidiyolar elleri bos geri dönüyolar.Bence gidecekse Avrupadan bir tekif gelecene beklesin.Hayroya kesin gelir |
feyenoord rotterdam hollanda
|
oynayacağı takım Newcastle United olmalı çünki Newcastle hem sol defans sorunu çekiyor hemde Emre Belözoğlu Newcastle'de oynuyor.İyi yardımlaşarak oynarlar Emre ortasahada Hayrettin savunmada.Nasıl ama
|
hıncal ulucunda dediklerine katılıyorum.aha mahmut hanifiyi gördük.onuda sol kanata aldılar adamlar 2 yıldır oynatmıyor mahmutu adam neredeyse paslanacak
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Can Bartu Galatasaray&Sivasspor maçından sonra Hayrettin hakkında yorum yaparken Hayrettinin çok kaliteli ve ilginç bir futbolcu oldugunu bu futbol ile 3 büyükleri basamak olarak kullanmadan direkt Avrupada bir takıma transfer olabileceğini söylemişti...Bence Hayrettin bu sezon formsuz olan Real Madridin yıldız oyuncusu Roberto Carlosun yerinde oynayabilir...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
HAYRETTİNİ BAŞTAN BERLİ DİYORUM 3 BÜYÜKLERE VERİRSENİZ HARCANIR GİDER DEMİŞTİM HINCAL AGADA BANA BENZER SÖZ ETMİŞ ŞİMDİDE HAYRONUN KAFASINA AVRUPA SOKMAYIN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42. |