SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIZCE LORANT LIGIN ILK YARISINDA NASILDI? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4425)

AYDIN1985 27.12.2005 23:33

SIZCE LORANT LIGIN ILK YARISINDA NASILDI?

Gardaslar sizce Teknik Direktörümüz Werner Lorant Ligin ilk yarisinda nasildi?Sizce iyimiydi, kötümüydü ve ona Teknik Direktör olarak ne önerirdiniz.

Ben onu cok hirsli ve cok istekli buldum, buda benim hosuma gitti. Insallah ayni ciddiyetle devam eder.

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.12.2005 23:44

[COLOR="Blue"]BEN ŞUNU SÖYLERİM VERNELLEYİNNNNNNN LORANTTTTTTTTT OLSUNNNNNNNNN[/COLOR]

shadow3458 28.12.2005 11:30

Kendisini fenerbahçeden çok iyi tanırım çok agresif bir kişiliğe sahip olduğu gözlensede içine kapanık bir kişiliktir.bir çok maçta oyunu okuyamadı diyarbakır maçından sonra galibiyet alamamızın nedenlerinden biride sayın loranttır kendisi çok disiplinli ama bu displini futbolculara aşılayamadı.ama şuda bir gercek 38 yıl sonra 1.lige çıkmış maddi olanakları belli olan yep yeni bir takıma verebileceğinin en iyisini vermeye çalışıyor bundanda şüphem yok daha dikkatli daha disiplinli takıma faydası olan futbolcuları oynatarak korkmadan yürekli bir oyun planı sağlarsa 2.yarı sanıyorum sivas ligi en az şuanda bulunduğu yerde bitirecektir. sayın loranta yönetime futbolculara 2.yarıda bol şans diliyor bizleri ne kadar mutlu ederlerse onlarıda bu büyük sivas taraftarı o kadar mutlu edecektir.

capkin sivasli 28.12.2005 11:32

werner lorant ilk yarida superdi dahada super olacaktir

CÜSSKB-Aynur 28.12.2005 11:47

Disiplinli, çalışkan,titiz, tam bir görev adamı bana göre,

28.12.2005 11:50

Alman ekolunden olan hıçbir hocayı begenmediğim gibi lorantıda begenmiyorum....

şimdilik her şey yolunda gidiyor...

x_burnley 28.12.2005 11:55

selam

Fenerbahçeli olması önemli değil şimdi sivaslı ve ligin ilk yarısındaki inancını 2. devredeki maçlarada yansıtacağına inanıyorum aynı zamanda bu sene lorant çok defans oynattığı için çok eleştirindi ama şunu göz ardı edemeyiz fb nin gs yi 6-0 yendiği maçtada lorant kapalı bir defans ve kontra atak ile gs yi yenmişti bana göre lorant başarılı kim ne derse desin lorant ı göndermiyelim bize çok yararlı olduğunu gördük ve daha da yararlı olacağına inanıyorum

ŞAMPİYON SİVASSPOR SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK BU HEDEFE ULAŞACAĞIZ İNANIYORUM

serhankaburcuk 28.12.2005 12:38

[B][I][COLOR="Navy"][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Bence Werner LORANT ın ve diğer Alman hocaların en büyük özelliği gittikleri takıma Alman disiplinini yansıtmaları...Werner LORANT ta bunu yaptı disiplin ve bol bol çalışma...[/FONT][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

yasin_kangal 28.12.2005 12:40

BENCE LORANT IN FUTBOL ANLAYIŞIYLA SİVASSPORUN FUTBOL ANLAYIŞI ÇOK İYİ ÖRTÜŞMEKTEDİR BU TAKIMA 1-2 TAKVİYE YAPILIR VE LORANTLA DEVAM EDİLİRSE DAHA BAŞARILI OLACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUMMM

AYDIN1985 28.12.2005 13:32

Insallah hersey yolunda olur

[QUOTE=eren1]Alman ekolunden olan hıçbir hocayı begenmediğim gibi lorantıda begenmiyorum....

şimdilik her şey yolunda gidiyor...[/QUOTE]

Insallah Sivassporumuz Werner Lorantla daha iyi yerlere gelir ve herkese gücümüzü bir daha gösteririz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:52.