SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   3. Lig için Sivaslıların desteğine ihtiyacımız var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4472)

ElbeyLi58 30.12.2005 15:12

3. Lig için Sivaslıların desteğine ihtiyacımız var

Gruplarda Sivas’ı temsil edecek olan iki takımdan birisi olan Belediyespor’da yapılan genel kurlun ardından görev dağılımıda gerçekleşti. Önceki akşam spor basınıyla bir araya gelen Belediyespor Başkanı Ethem Doğan ve yeni yönetim kurulu üyeleri,Belediyespor olarak hedeflerini açıklayıp,kamoyundan destek istediler. Yeni seçilen yönetimin yaptığı ilk toplantıda önemli kararların alındığını belirten Kulüp Başkanı Ethem Doğan “İlk toplantıda yürütme kurulunu ve iş bölümünü gerçekleştirdik ve eski antrenörümüz Özer Karataş’la devam etme kararı aldık. Biz hocamıza güveniyoruz, sonuna kadar arkasındayız. Ayrıca eski başkana ve yönetiminide hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz yeni Belediyespor kulübü yönetimi olarak kulübümüzü kurumsal bir yapıya kavuştrup, kısa orta ve uzun vadeli planlar yaparak çizgimizi belirlemek istiyoruz. Bizde biliyoruzki 3. lige çıkmak kolay değil,ama biz çıkmak için transferde dahil ne gerekiyorsa yapacağız. Sayın belediye Başkanımızdan da gerekli desteği aldık. Ama bu destek yetmez, bize Sivas kamuoyunun ve siz basın mensuplarınında desteği lazım. Bu desteği bizden esirgemeyeceğinizi düşünüyoruz” dedi.

Daha sonra basın mensuplarıyla bire bir görüşmelere geçildi. Basın mensuplarıda artık bütün Sivas’ın Demirspor ve Belediyespor’un arkasında olması gerektiğini belirtip “Her türlü desteğimizi vermeye hazırız” şeklinde konuştular.

Etem-Murat 30.12.2005 15:22

neden olmasın gardaş bie takım daha olsun bu bir zenğinliktir
sivas 3 liğe cıkacak belediye sporu şimdiden kutlarım başarılar dilerim

puar 30.12.2005 19:36

artık çıkmalı bir takım daha 3.lige buna ihtiyac var yada divriğispora biraz daha destek verilmeli bir kaç seri galibiyetle 2 lige çıkabilir ama desteksiz olmuyor...

1967_DERNEK_10UR 30.12.2005 19:40

[COLOR="Blue"][CENTER][I]BELEDİYESPOR'UN İMKANLARI ..SİVAS BELEDİYESİNİN TAKIMI..İNŞALLAH ÇIKARLAR..[/I][/CENTER][/COLOR]

x_burnley 30.12.2005 20:25

selam

BİZ DESDEĞE HAZIRIZ AMA YOZGAT TARAFTARI YOLUMUZDAN ÇEKİLSİN :D

alimuharrem58 30.12.2005 20:32

BELEDİYE SPORUN 3. LİGE CIKMASINI GÖNÜLDEN İSTİYORUM İNŞALLAH ÇIKARLAR BAŞARILAR

x_burnley 30.12.2005 21:53

selam

Şimdiden başarılar dilerim takımlarımıza

capkin sivasli 30.12.2005 22:05

iyi oynayan takim sampiyon olur

teknik 15.02.2006 14:17

-->: 3. Lig için Sivaslıların desteğine ihtiyacımız var

SİVAS BELEDİYESPORU YAKINDAN TAKİP ETTİM BİR SEZON BOYUNCA,BAŞKANLARI NEDİMBEY VE KENAN KARATAŞ'LA DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE NOKTA TRANFERLER YAPARAK PARAYLA DEĞİL GÖNÜLLE,ARKADAŞLIKLA,MUHABBET VE SEVGİYLE ŞAMPİYON OLUNACAĞINIGÖSTERDİLER.TEKNİK KADRO VE OYUNCU YAPISI OLARAK BİR İKİ TAKVİYEYLE 3.LİGE ÇIKABİLECEK BİRR KADROLARI VAR.KENDİLERİNE ŞİMDİDEN GRUP MÜSABAKALARINDA BAŞARILAR DİLER, SİVASSPORUMUZUN ALTYAPI TAKIMI OLMALARINI TEMENNİ EDİYORUM.

bulent58 15.02.2006 14:21

-->: 3. Lig için Sivaslıların desteğine ihtiyacımız var

çıksın canım çok iyi olur sivasın alt yapısını oluşturur gençlere hem imkan hende alt yapı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16.