![]() |
HAYRETTİN BJK YOLUNDA
Sivassporlu Hayrettin Beşiktaş yolunda.
Üç büyükleri peşinden koşturan Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya Beşiktaş yolunda. Beşiktaşlı yöneticilerle ön görüşme yapan Sivasspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin için son kararı Başkan Mecnun Otyakmaz verecek. Sivasspor’un Türkcell Süper ligine çıkmasının ardından sergilediği başarılı oyunu ile Milli takıma giren ve Milli takımda da adından söz ettiren Hayrettin, üç büyüklerin transfer listesinde yer aldı.Fenerbahçe, Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Hayrettin kararını Beşiktaş’tan yana kullandı. Hafta sonunda Beşiktaşlı yöneticilerle ön görüşme yapan ve prensipte anlaşan Hayrettin için son kararı Sivasspor yönetimi ve başkan Mecnun Otyakmaz verecek. |
[B]Artık neticelensin... herkes ne olacak diye düşünmese..!!![/B]
|
IMZA ATMADAN HERSEY DEGISEBILIR
HER NE OLURSA HAYIRLISI OLSUN... |
Hayrettin bize gelir!
[B]Dört büyük kulübün de transfer listesinde yer alan Sivassporlu Hayrettin için atak sürüyor. Fenerbahçe yönetimi, "Hayrettin bir takıma gidecekse bu Fenerbahçe olur. Çünkü Lorant eski hocamız, Bülent Uygun eski futbolcumuz" diye rahat. 25 yaşındaki Hayrettin savunmada görev yapıyor.[/B]
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2006/01/02/im/CD93481A6D44714FBA43384Ab.jpg[/IMG] |
tabıkı her seyden once hayırlısı olsun
ama.... alacaklarsa alsınlar yoksa futbolcumuzun kafasını karıstırmasınlar |
ne dıyelım artık hayretttın bır yere gıtsınartık.. sanmıyorum kı bundan sonra takıma faydalı olsun sanmıyorum aklı karıstı bır kere hayrettının
|
Hayrettin artık gitmeli diyoeum önceleri karşı cıktım ama artık sivasa yararlı olamaz kafasını karıştırdılar artık isdediği takıma verilsin sivasda oynasa bile hep aklı büyük takım olcak bu da yarardan fazla zarar verir takıma
|
[B]HAYRETTİN VE SİVAS İÇİN HAYIRLISI OLSUN...[/B]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]PARAYI VEREN HAYROYU ALIR..İLK YARININ ALTIN KARMASINA SEÇİLDİ HAYRETTİN...YAKIŞIR..[/I][/CENTER][/COLOR]
|
gidersen hayrettin sana basarilar dilerim BJK takimda
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |