![]() |
sabah saatlerinde koyulhisara bağlı köyde toprak kayması olmuş..21 ev toprak altında kalmış 14 kayıp var.. Hemşehrilerimize geçmiş olsun diliyorum .. umarım üzücü bir olay yaşanmaz. tekrar geçmiş olsun....
|
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde toprak kayması meydana geldi.
Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde meydana gelen toprak kayması sonucu ilk belirlemelere göre 21 evin toprak altında kaldığı, 14 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. AA muhabirinin Sivas Valisi Hasan Canpolat'tan aldığı bilgiye göre, Koyulhisar İlçesi'ne bağlı Kuzulu Mahallesi'nde meydana gelen toprak kayması sonucu Kuzulu mezrasının tamamının toprak altında kaldığını bildirdi. 14 kişinin kayıp olduğunu belirten Vali Canpolat, Sivil Savunma Müdürlüğü Arma Kurtarma ekiplerini bölgeye gönderdiklerini söyledi. Canpolat, can kaybı konusunda net bilgi veremeyeceğini kendisinin de olay yerine gittiğini belirterek, bölgeye çok sayıda iş makinası, çadır ve kurtarma malzemesinin sevk edildiğini kaydetti. |
allah daha kotu afetler wermesin ölenlere allah rahmet eğlesin yakınlarına başsağlığı....
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=2][b][i]Allah Felaketlerden memleketimizi milletimizi korusun.Burdan Koyulhisarda bulunan tüm hemşerilerime başsaglıgı dileklerimi iletiyorum.Allah yardımcıları olsun.Yakınlarına sabır diliyorum...[/i][/b][/size]
|
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN GARDAŞLARIMIZIN!!!
|
ölenler varsa tum sıvas halkının bası sagolsun ölenlere rahmet gerıde kalan yakınlarının allahtan sabır dılıorum
|
ALLAH yardimcilari olsun
olenlere rahmet kalanlara sabir versin yuce mevlam. |
ölenlere allah rahmet eylesin kalanların ise yardımcısı olsun...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58. |