SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İSMAİL KARTAL"Imparator" BIRYIL DAHA BİZİMLE!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4638)

BROTHERS58 09.02.2005 06:10

FUTBOLCULARIMIZ BASKANIMIZ TARAFTAR HAKKINDA YAZILAR YAZDIK BENCE HOCAMIZ TAKDİR VE ÖVGÜYÜ HERKES KADAR HAKEDİYOR.
EFENDİLİGİ DİSİPLİNİ VE BİLGİSİ İLE ÖRNEK BİR HOCA VE BİZİM HOCAMIZ.ÖVÜNMEKTE COK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ;
İSMAİL KARTAL HOCAMIZ.

cavres__ss 09.02.2005 06:25

İsmail hocamızı teprik ediyorum takımın başına getirildiği günden bu yana takımla hemen uyumsağladı hocamız gerçekten çok disiplinli inşallah böyle devam eder tabiki herşey hocada bitmiyor yiğidolarıda kutlamak gerek arkadaşlar ismail hocama ve tüm sivasspor camiyasına sonsuz sevgiler başarılar ismail hocam 8)

puar 09.02.2005 07:57

hocamız gerçekten kişiliği ile futbol bilsii il her şeyi ile mukkemmel..kendisin süper ligdetede takımın başında olması gerektiğini düşünüyorum.

58_sivas 09.02.2005 08:43

Degerli Ismail Kartal hocamizla ne kadar Ovunsek azdir Gercekten Cok mutevazi kisiligiyle Beyefendiligi Sanirim Futbol Dunyasinin Buyuk sempatisini kazanmistir.
Sivassporumuzu Suan ki konumuna getirmis olmasi Ayrica Gonlumuzde Dahada buyuk Taht kurdu.Ismail hocam seni cok seviyoruz.Bu gune dek yaptigin isler hep dogruydu bu gunden sonrada dogru olacagi inancindayim.
Hele bu gun sitemizi Ziyaret etme dusuncesinde olusunuz biz site uyelerini ve site ziyaretcilerini Onurlandirdiniz
saygilarimla
malik gurses

RüStü ElmaS 09.02.2005 17:26

HOCAMIZ SONUNDA BUGÜN SITEMIZI ZIYARET EDECEK.

KENDISI BIZLERI ONURE ETMISTIR

V1CT0RY 09.02.2005 17:51

hocamız için tek bi cümle söleyeceğim.ADAM GİBİ ADAM...

ergin 09.02.2005 17:53

Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

Fiko72 09.02.2005 18:50

sivas imiza, takimimiza ve tüm sivasspor un basarisi icin calisan herkese buradan tesekkür etmek istiyorum.

basaridan herkez sorumludur.
hocamiz mükemmel.oyunculari iyi anliyor,genc, dinamik.takimi takim ruhu yapti.geriye sadece tpo oynamak kaliyor.onuda oyuncularimiz gördügümüz gibi basariyorlar.

her sey sivaslilar icin.

Fikret / Hafik/ Almanya

CAGLAYAN 09.02.2005 20:40

[quote=ergin]Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!![/quote]

BROTHERS58 10.02.2005 01:56

İSMAİL HOCAYA BİZZAT ANTALDA SÖYLEMESTİM SİTEMİZİ ZİYARET EDERMİSİNİZ DİYE.AMA KISMET BANA NASİP OLMADI HOCAYLA YAZISMAK.UMARIM GÜZEL GECMİSTİR SOHBET.AMA SAMPİYONLUGU ANTALYADA ONUNLA KUTLAMAK UMARIM NASİP OLUR BİZLERE..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20.