![]() |
SİZCE! AMİGOMUZ SEBAHATTİN ABİ YETERLİ Mİ?
[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).jpg[/img]
SEBAHATTİN ABİ İYİ NİYETLİ ; HİÇ BİR GRUBA AYRIM YAPMADAN YAKLAŞAN BİR ABİMİZ. BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SEBAHATTİN ABİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDER İÇ SAHA DIŞ SAHA.ASIL MESLEĞİ POSTACILIK OLAN SEBAHATTİN ABİ STADYUMDA POSTACI DİYE ANILIR.SİVAS'IMIZIN RENKLİ SİMALARINDAN BİRİSİ DİR.HER KESİM TARAFINDAN SEVİLİR VE TANINIR..... |
çok ii niyetli çalışıyor ama etkili diil .. ateşliyemiyor tarafatrı
ya aslında onunda suçu yok birazda bizim taraftarlar da adam naapsın zorla bağırtamaz yaa.... |
postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınlayarak,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.[b]ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...[/b]
|
GARDAŞ BİZİM STADYUMDA HERKES KENDİ BAŞINA DEVLET GÜNYANIN EN İYİ AMİGOSUNU GETİRSEN ÇİME GÖMERLER :lol: AMA SEBO ABİ HARBİDEN İYİ NİYETLİ AMA KİMSE FAZLA DİNLEMİYOR ONU ANA BİZ ARKASINDAYIZ....
|
kişiliğine birşey diyemem SİVAS sporan olan sevgiside herkes tarafından bilinir ama pek birşey bilmiyor tezaharuat ları yetersiz hep aynı şeyler mesela ben kendimi bildim bileli eller havaya diye bağırtırır başka ha bide kırmızı beyaz başkada birsey yok
|
sebahhattin abini en çok sevdiği tezahurat :
HEY BABA İNDİ HEY ALLAH başka bildiği yok ama öğrenecek :lol: |
iyi niyetli sebo...adam ne yapsın biz kendimizi geliştirelim..elinden anca bu kadar geliyor
|
[size=4][b][i]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........[/i][/b][/size] |
Amigo sayısı davullar olsun futbolcuları ateşlendirecek heyecanlandıracak malzemeler artmalı. Yönetim bu konuda çalışma yapma çok iyi olur...
Sebahattin abi çok iyi ve devamlı sivasspor için çalışan bir abimdir. Şahsen tanıyorum kendisini...Evinde dört tane digiturk üyeliği var... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
kesinlikle yetersiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |