![]() |
Santrfor istiyorum
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2006/01/11/im/69F1D9161656E94394B646D8b.jpg[/IMG]
Lorant mutlaka yabancı bir golcü istediğini belirterek, "Anderson'un yanına iyi bir golcü almalıyız. Bu takımın gücünü daha da yükseltecektir" diye konuştu. |
FORVETIMIZ COK ACIK KALIYO BIZIM SORUNUMUZ GOL INSALLAH ANDERSON UN YANINA ONUN KADARTECRUBELI DEGERLI BI OYUNCUYLA SORUN HALLOLUR BOMBA TRANSFERLERDEN BIRISI OLUR INSALLAH
|
ya abi işi çok uzattılar alacakları adam belli..
HAKAN ŞÜKÜR....YADA MEHMET YOZGATLI |
Abi İlhan Mansız serbest bıraktılar alın adamı bütün maçlarda 90 dk oynatın adam coşar
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN |
vallaha ben sivasspor fanatigi olarak güclü hızlı bir forvet istiyoruz sivaslı olarak umarım sivasspor teknik heyeti ve yönetimi bütün sivaslıların istedigi gibi sivasspora yakısacak bir forvet alır en büyük dilegimiz bu sivaslı olarak yabancı olursa bizce daha iyi olur
|
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]ya abi işi çok uzattılar alacakları adam belli..
HAKAN ŞÜKÜR....YADA MEHMET YOZGATLI[/QUOTE] Abi hakan şükür yerine beni alsalar daha iyi olur walla sivassporum için:confused: Bonservisim de elimde , beleşe oynarım... |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]ya abi işi çok uzattılar alacakları adam belli..
HAKAN ŞÜKÜR....YADA MEHMET YOZGATLI[/QUOTE] Mehmet Yozgatli... 1. Santfor degil 2. Yabanci degil |
[QUOTE=gaptı]Abi İlhan Mansız serbest bıraktılar alın adamı bütün maçlarda 90 dk oynatın adam coşar
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN[/QUOTE] Ilahan hic bir ise yaramaz. istiyorsaniz birde Ilie´yi alalim Takimsiz su an. böylesi isi bitmis oyuncularla sivas´da isi ne ? |
[QUOTE=LİS67_MERİÇ]Abi hakan şükür yerine beni alsalar daha iyi olur walla sivassporum için:confused:
Bonservisim de elimde , beleşe oynarım...[/QUOTE] Hakani veren kim ??? Hakan Türkiyenin gelmis gecmis en iyi futbolcusu. Sizin gibi insalarin yüzünden adam bu halere düstü yine de aslanlar gibi oynuyor. Türkler´de zaten heb ayni elindeki Degerleri, degerini bilmezler. |
Hani nerde Kennedy ????
Adami alacik aldik diyorlardi... nere simdi Kennedy ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |