![]() |
[color=darkred][i][b]bizim bursa deplasmanına giderken oluşabilecek her turlu ihtiyacımızı karşılayıp gerek maç öncesi şehir girişinde karşılamaları maça giriş ve çıkıştaki guvenlik önlemlerinin alınması ve daha sayamadığım bir çok desteğinden dolayı tum YENİÇERİ grubu adına Bursa Sivaslılar derneği başkanı ve tum uyelerine teşekkuru bir borç biliriz...[/b][/i][/color]
[b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=2][color=red][b]Sinan kardeşim güzel bi topic açmıssın ellerine sağlık.
Bursa'da bizi karşılayıp çok güzel şekilde misafir eden Bursa Sivaslılar derneğinin yönetim kuruluna ve sayın başkanına çok teşekkür ederiz.Yeniçeriler.... Her zaman her yerde gider ne yağmur na çamur dinler severse gönülden sever bu alemde YENİÇERİLER....[/b][/color][/size] |
GARDASLAR ANTALYA SİVAS MAÇINDA HERAN SİZLERLEYİM ANTALYADA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE!
|
her şey için sivasa sivaslıya yardım eden herkese teşekkürler...
|
[color=darkred][i][b]weysel abi tek parça halinde sivasa ulaşabilmişsiniz ne mutlu.gece wedalaşamadım hepiniz uyuyodunuz.........[/b][/i][/color]
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
ya abi ben bursa taraftarına uyuz oldum ama olsun yensekte yenilsekte
EN BÜYÜK SİVAS ha bu arada sinan kardeş sen avatarına kendi resmini koy millet karizma görsün :lol: |
[color=darkred][i][b]abi millet napsın bi holigan resmi.........[/b][/i][/color]
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=serkan20m]ya abi ben bursa taraftarına uyuz oldum ama olsun yensekte yenilsekte
EN BÜYÜK SİVAS ha bu arada sinan kardeş sen avatarına kendi resmini koy millet karizma görsün :lol:[/quote] bursa taraftarına neden uyuz oldun gardaş ne güzel tribün şov ziyafeti izlettirdi size bursa taraftarı 2.ligde böyle tribün göremezsin kıymetini bil. :wink: |
[quote=EfsaneTeksas][quote=serkan20m]ya abi ben bursa taraftarına uyuz oldum ama olsun yensekte yenilsekte
EN BÜYÜK SİVAS ha bu arada sinan kardeş sen avatarına kendi resmini koy millet karizma görsün :lol:[/quote] bursa taraftarına neden uyuz oldun gardaş ne güzel tribün şov ziyafeti izlettirdi size bursa taraftarı 2.ligde böyle tribün göremezsin kıymetini bil. :wink:[/quote] [size=2][b][i]Efsane kardeş yeter yahu tamam güzel bir tribün shovu yaptınız tebrikler ama lütfen artık yeter maçın üzerinden 2 gün geçti ve siz halen buralardasınız...Ben dün Olay tv'yide izledim Bursanın hocası futbolcuları bile hepsi bu maça daha özel hazırlandıklarını itiraf ettiler ve hakettiler ama lütfen bundan sonra ortamı germeyelim...Size bundan sonraki maçlarda başarılar ama dikkat edin bu hafta Yozgatta bir kazaya uğramayın...[/i][/b][/size] |
[color=darkred][i][b]abi şu başlığı lutfen saptırmayalım..................[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:12. |