SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Antalyaspor 2 - 2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4736)

1967_DERNEK_10UR 14.01.2006 18:07

Antalyaspor 2 - 2 Sivasspor

[COLOR="Red"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Atatürk Stadı'nda oynanan maçı, Cem Deda, Bülent Çetin Öztürk, Burak Şeker hakem üçlüsü yönetti.[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="Blue"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Maça Antalyaspor,[/FONT][/B][/I][/COLOR] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Şenol, Onur, Hakan Çimen, Metin, Serkan, Mustafa Gürsel, Ercan, Tayfun, Coşkun, Hakan Keleş ve Burak;[/FONT][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Red"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor ise[/FONT][/B][/I][/COLOR] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Petkoviç, Murat Duman, Fransergio, Hakkı, Hayrettin, Hakan, Yasir, Cem Can, Cem Karaca, Balili, Anderson 11'iyle çıktı[/FONT][/CENTER][/I][/B].[/CENTER]
[CENTER][COLOR="DarkGreen"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Maçın 18. dakikasında Fransergio'nun ceza sahası içerisinde Burak'ı düşürmesiyle Antalyaspor penaltı kazandı. Penaltıya itiraz eden Yasir hakemle girdiği diyalog sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı kapalı tribünden takip eden Sivasspor Teknik Direktörü Werder Lorant, saha kenarına gelerek hakem Cem Deda'yla sözlü
tartışmaya girdi.[/FONT][/B][/I][/COLOR] [/CENTER]
[CENTER][COLOR="DarkGreen"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Penaltı atışını gole çeviren Burak 20. dakikada Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.[/FONT][/B][/I][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]Maçın 24. dakikasında Balili'nin attığı golle Sivasspor beraberliği yakalarken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.[/FONT][/B][/I][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR="DarkGreen"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Maçın ikinci yarısında kaleci Şenol'un yerine oyuna giren İlker'in 51. dakikada ceza sahasında topu elinden kaçırmasını fırsat bilen Balili, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1[/FONT][/I][/B][/COLOR] [/CENTER]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Maçın 74. dakikasında Hakan Bayraktar'a sert giren Antalyaspor'danBurak kırmızı kartla oyun dışı kaldı.[/FONT][/CENTER][/I][/B]
[COLOR="DarkGreen"][I][B][FONT="Comic Sans MS"] Maçın 82. dakikasında Antalyaspor, rakip ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Gürsel'in yerine oyuna giren Mustafa Özkaya'nın serbest vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-2 Karşılaşmada bu skorla sona erdi.[/FONT][/B][/I][/COLOR]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İki kırmızı kartın çıktığı ve zaman zaman sert mücadeleye sahne olan maçta Antalyaspor'dan Hakan Çimen ile Sivasspor'dan Fransergio, Hakkı ve Hakan da sarı kart gördü.

Maçın son düdüğünün ardından bazı futbolcular arasında yaşanan gerginlik takım arkadaşlarının müdahalesiyle önlendi. [/FONT][/CENTER][/I][/B]

serhankaburcuk 14.01.2006 18:13

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Transfer yapmadık bunun zararını ligde inşalllah çekmeyiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Kaptan-58 14.01.2006 18:14

[B]BU KADAR SERTLİĞE NE GEREK VAR..[/B]

1967_DERNEK_10UR 14.01.2006 18:17

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MAÇ YAPMAMIŞLAR Kİ MEYDAN HARİ ÇIKMIŞ RESMEN..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

sVs 14.01.2006 18:23

burdan anlaşıldığı kadarıyla burda yasirin olayı büyüttüğünü anladım aklını başına al yasir efendi konya maçından bu yana sana antipati duyuyorum zaten dikkatli ol

Bln-Fatih58 14.01.2006 18:24

YAW HAZIRLIK MACLARININ HICBIRINDEN GALIP AYRILAMADIK

hemso58 14.01.2006 18:25

[b][color=blue]DOSTLUK MAÇINDA BU KADAR MUNAKAŞANIN MANASI NEY ANLAMADIM.
YAKIŞTIRAMADIM...[/b][/color]

karacaören34-58 14.01.2006 18:32

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Transfer yapmadık bunun zararını ligde inşalllah çekmeyiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

AYNI DÜŞÜNCEDEYİM İKİNCİ YARI İÇİN TEMKİNLİYİM

35gürün58 14.01.2006 18:33

Mehmet Yıldız ve İlhan 50 tane yasir 50 tane hakan bayraktar yapar..
Doğru dürüst transfer yapılmaması nedeniyle dilerim yönetim iş işten geçtikten sonra pişmanlık duymaz ...Rota oraya , rota şuraya rotaları şaşırdık..

1967_DERNEK_10UR 14.01.2006 18:35

[QUOTE=sVs]burdan anlaşıldığı kadarıyla burda yasirin olayı büyüttüğünü anladım aklını başına al yasir efendi konya maçından bu yana sana antipati duyuyorum zaten dikkatli ol[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]YASİR KONYA MAÇINDA BİZİ HARCADI RESMEN..ARTIK BU ADAM TAKIMDA DÜZENİ BOZUYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50.