![]() |
Henüz 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir futbolcu. Defansta müthiş güven veriyor. Futbolu ruhuyla oynuyor. Kısa zamanda taraftarın sevgilisi oldu. Hep böyle devam, Yeniçeri CAN!!!
|
[quote=eker]Henüz 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir futbolcu. Defansta müthiş güven veriyor. Futbolu ruhuyla oynuyor. Kısa zamanda taraftarın sevgilisi oldu. Hep böyle devam, Yeniçeri CAN!!![/quote]
evet ekerin söylediklerine katılıyorum...Ve ben Canı hollandalı stam vardı ona benzetiyorum siz ne dersiniz.....defansta çok güven veriyor. Ayrıca Yeniçeri..... |
Tabiiki Sivassporumuzun böyle genc, yetenekli ve güvenilir oyunculari ihtiyaci var.
Böyle oyunculara destegimiz her zaman sonsuzdur. Sen devam et Can, cok kisiye güzel örnek oluyorsun Sen her zaman böyle görmek istiyoruz.:wink: |
henüz bu genc yasda bu kadar sakinlik göstermesi beni cok ilgilendiriyor ve tabiki sevindiriyor.tek diyebilecegim sey:
HELAL OLSUN |
[b]taraftarin sevgilisi oldu adam helal olsun ne diyelim..[/b]
|
[quote=b1gLoRD][b]taraftarin sevgilisi oldu adam helal olsun ne diyelim..[/b][/quote]
aynen öyle.. sürkli canla görüsüyoruz bizim gruba hayran bizden biri gibi.. [b][/b] |
[quote=cem_yesilova][quote=b1gLoRD][b]taraftarin sevgilisi oldu adam helal olsun ne diyelim..[/b][/quote]
aynen öyle.. sürkli canla görüsüyoruz bizim gruba hayran bizden biri gibi.. [b][/b][/quote] Cem muhabbetin varsa bi gün chate alalım. b1glord bi kanal açsın da... :lol: |
[quote=eker][quote=cem_yesilova][quote=b1gLoRD][b]taraftarin sevgilisi oldu adam helal olsun ne diyelim..[/b][/quote]
aynen öyle.. sürkli canla görüsüyoruz bizim gruba hayran bizden biri gibi.. [b][/b][/quote] Cem muhabbetin varsa bi gün chate alalım. b1glord bi kanal açsın da... :lol:[/quote] [b]olur abi ona uygun bi gün ayarlayalım.. hatta canla yüzyüze konusma ihtimalimiz bile var nasıl isterseniz.. o artık bi YENİÇERİ..[/b] |
CAN GERÇEKTENDE ÇOK İYİ BİR SAVUNMA O DEFANSIMIZIN EN İYİ ADAMI DİYEBİLİRİM.DAHA ÇOK GENÇ OLMASINA RAĞMEN ÇOK GÜZEL OYNUYOR.KİMBİLİR BÜYÜYÜNCE NASIL OYANAR.AYRICA CAN ÇOK ŞİRİN,YAKIŞIKLI VE TERBİYELİ BİR ÇOCUK.UZUN BOYLU OLDUĞU İÇİN GOL DE ATABİLİYOR.MESELA MANİSAYA ATTIĞI GOL ÇOK GÜZELDİ.NASIL O KADAR YÜKSEĞE SIÇRAYABİLDİ HAYRET ETTİM... :D
|
canın süper ligde oynayabilmesi için çok çalışması gerek...süper lige çıkarsak yedeklerde beklemesi gerekir....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |