![]() |
HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ?
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/food/Hayrettin.jpg[/img]
Hayrettin’i başka takımlara kaptırmamak isteyen Galatasaray, bu kez Sivasspor Yönetimine yeni bir teklifte bulundu. Galatasaray Yönetim Kurulu, Hayrettin’i kendilerine vermeleri üzerine Volkan’ı Sivasspor’a vereceğini açıkladı. ne diyorsunuz arkadaslar ..... HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ? |
BU TAKAS VOLKAN IN YANINDA TOMAS LA CİHAN I DA VERİRLERSE OLABİLİR....
|
Nasrettin hocanın bir misali vardır.Sanırım herkes bunu bilir."Parayı veren,düdüğü çalar"
Büyük takım dediğimiz takımlar,kim çok para verirse sanırım öyle olacak. Gönül isterki gitmesin ama,kulubünde paraya ihtiyacı varsa ne yapacak böyle birşeye karar verebilir. Yönetim satmaya kararlıysa ne diyebiliriz. Bir bildikleri vardır elbet. |
HAYRETTİNİN YANINDA VOLKAN'IN LAFI DAHİ EDİLEMEZ
|
yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum
|
volkanın ustune bı volkandaha verseler hayrettının yerını tutmaz
|
INSALLAH YÖNETIM BÖYLE BIR HATA YAPMAZ !!!
|
Hayrettin kisiligiyle Volkan'a 10 basar. 0nsallah olmaz.. Varsa para versin biz istedigimizi aliriz.
|
Sivasspor çöplük değil ve olmayacak.Kimsenin artığının hele üzerinde bir de para verip almamız gerekiyor. Taliplisi varsa versin değerini o zaman düşünelim.
|
[QUOTE=dogukan58]yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum[/QUOTE]
Aynen bendede öyle gardas.Ne gicik bi insan bu volkan ya. Gs kimi verirse versin,Volkani vermesin.Allah bize o günleri göstermesin...... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |