![]() |
İLHAN VE MEHMET İSTANBULSPORDA
Sivasspor Yönetimi İlhan ve Mehmet Yıldız’ın İstanbulspor’a kiralık olarak verileceğini açıkladı.
Yakaladığı başarılar nedeniyle takımların transfer gözdelerinden olan Sivassporlu futbolculara gelen teklifler bitmek bilmiyor. Şuana kadar Sivasspor takımından 6 futbolcu diğer kulüplere transfer olurken giden futbolcular kervanına İlhan ve Mehmet Yıldız’da katıldı. İstanbulspor’un bu iki futbolcuyu ısrarla istediği Sivasspor Yönetiminin de teknik heyetin bu futbolcuların gitmelerine izin vermesi nedeniyle gönderme kararı aldı. Bu iki futbolcunun İstanbulspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderilmesine izin verildiği öğrenilirken, terslik çıkmaması halinde bu iki futbolcu sezon sonuna kadar İstanbulspor formasını giyecek. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İLHAN VE MEHMET NİYE GİTMİŞLER..BU TAKIMDA BANKO OYNARLARDI..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B]yine istanbulspor:confused: :confused:
İlhanda gitti.... Kim geldi peki????????[/B] |
IYI HABER DEGIL AMA NEYSEKI KIRALIK OLARAK VERILMIS. !!
|
[QUOTE=Gunay][B]yine istanbulspor:confused: :confused:
İlhanda gitti.... Kim geldi peki????????[/B][/QUOTE] BENDE ANLAMIYOM NE OLACAK BU İŞİN SONU... İLHAN GÖNDERİLECEK ADAM MI??? |
Alacağımız yerde futbolcularımız birer birer gidiyor,hayırdır neler oluyor böyle.
|
[QUOTE=arifcoskun]Alacağımız yerde futbolcularımız birer birer gidiyor,hayırdır neler oluyor böyle.[/QUOTE]
ARIF BEY LÜTFEN YARAMI DESMEYINIZ. INSALLAH YÖNETIM BIZLERI UTANDIRIR. UTANMAK ISTIYORUM....... |
CEM KARACA SKATLANSA YERINE KIMI OYNATACAK LORANT ,ILHAN GIDECEK ADAMMI YA ALLAHIM CILDIRMAMAK ELDE DEGIL
|
[COLOR="Red"]BU FUTBOLCULARIN IKISIDE SIVASSPORUN ILK ONBIRINDEN
NEDEN VERIYORLAR ANLAMADIM BIZ GELECEKLERI BEKLERKEN!?[/COLOR] |
[QUOTE=CAGLAYAN]ARIF BEY LÜTFEN YARAMI DESMEYINIZ. INSALLAH YÖNETIM BIZLERI UTANDIRIR.
UTANMAK ISTIYORUM.......[/QUOTE] Tek olsunda çağlayan bey utanan bizler olalalım gerçekten,herşeyde bir hayır vardır ne yapalım. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |