![]() |
[color=darkred][/color][size=7][/size]HOŞGELDİNİZ 4000 İNCİ ÜYEEEEEEEE EVET NEREDEN NEREYE BU GÜN 25/04/2005 [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] OLARAK 4000 ÜYE YE BEN HOŞGELDİNİZ
BUGÜN BEN FİRMAM OLAN [url]www.cevikpen.com.tr[/url] OLARAK YENİ ÜYEMİZE SARIYER MACI İCİN MAC BİLETİ VE BİR ADET FORMA HEDİYE EDECEGİM YENİ ÜYEMİZ SAYIN RÜŞTÜ ELMAS TARAFINDAN ACIKLANRAK BİLET VE FORMAYI BENDEN ALA BİLİRLER SAYGILARIM LA TEVFİK ÇEVİK (CEVİK) BU ARADA HERKESİN [url]www.sivasspor.com.SİTESİNİN[/url] NEREDEN NEREYE GELDİGİNİ NİN BİR KISACA ÜYELERİMİZDEN GÜZEL YORUM LARINI BEKLİYORUM SORU 1 .[url]www.sivasspor.com.BU[/url] SİTE BİZLERİ KİMLERLE BULUŞTURDU VE HANGİ DOSTLUKLARA YELKEN ACDIK KİMLERLE TANIŞDIK NE DOSTLUKLAR KURDUK HERKESİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA BİTÜN YİGİDOLARI N YORUMLARINI BEKLİYORUM |
GARDAŞ HEMEN TEKRAR ÜYE OLİİMM :lol: :lol: :lol:
|
Abi 4000.inci uye yigido20
Gardas aramiza hosgeldin... |
abi hayirli olsun kim sansli
|
[quote=cevik][color=darkred][/color][size=7][/size]HOŞGELDİNİZ 4000 İNCİ ÜYEEEEEEEE EVET NEREDEN NEREYE BU GÜN 25/04/2005 [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] OLARAK 4000 ÜYE YE BEN HOŞGELDİNİZ
BUGÜN BEN FİRMAM OLAN [url]www.cevikpen.com.tr[/url] OLARAK YENİ ÜYEMİZE SARIYER MACI İCİN MAC BİLETİ VE BİR ADET FORMA HEDİYE EDECEGİM YENİ ÜYEMİZ SAYIN RÜŞTÜ ELMAS TARAFINDAN ACIKLANRAK BİLET VE FORMAYI BENDEN ALA BİLİRLER SAYGILARIM LA TEVFİK ÇEVİK (CEVİK) BU ARADA HERKESİN [url]www.sivasspor.com.SİTESİNİN[/url] NEREDEN NEREYE GELDİGİNİ NİN BİR KISACA ÜYELERİMİZDEN GÜZEL YORUM LARINI BEKLİYORUM SORU 1 .[url]www.sivasspor.com.BU[/url] SİTE BİZLERİ KİMLERLE BULUŞTURDU VE HANGİ DOSTLUKLARA YELKEN ACDIK KİMLERLE TANIŞDIK NE DOSTLUKLAR KURDUK HERKESİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA BİTÜN YİGİDOLARI N YORUMLARINI BEKLİYORUM[/quote] |
abi ben alti aydir burdayim kimse böyle birsey olmadi adamda ki sansa bak bee
|
[quote=kadir20]abi ben alti aydir burdayim kimse böyle birsey olmadi adamda ki sansa bak bee[/quote]
[b]gardas 1500 ve 2000 üye de hediyeler aldi[/b] :wink: |
abu bunu alanda kardesim
|
Hakkı abi en önemli özelliği benim için sizler gibi değerli abilerim, gardaşlarım ve küçüklerimle tanışma imkanım oldu. Bundan dolayı çok memmunum. Sonrada sivassporu bu siteden anında takip etme imkanım oluyor. Eskiden 2. lig a katagorisinin puan durumunu bile göremezken bu sitede daha da fazlasını görebiliyorum.
Daha bissürü özelliği var. Tanıştıgım arkadaşlar... borranfirtinasi : Eyyüp..:) turkcerap_yakup : Rapçı Yakup ;) gakko58 : Hakkı abi. siz :) malik abi, burak kardeş, serkan, ihsan,ergin abi...daha birçok kişi... |
[size=4][b][i]hayırlı olsun...[/i][/b][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |