![]() |
SLOGAN YARIŞMASI FİNALİ !!!!!!!!!
[B]ARKADASLAR....
İKİ KERE YAPILAN SLOGAN YARIŞMASINDA EN COK OY ALAN SLOGANLARDAN OLUŞAN, FİNAL OYLAMASI BAŞLAMIŞTIR... BURADA BİRİNCİ OLACAK SLOGAN, SİTEMİZİN REKLAMININ YAPILACAĞI BROŞÜRLERDE DE KULLANILACAKTIR... OYLARIMIZI VERELİM VE EN İYİ SLOGANI SEÇELİM..... not: aşağıda iki yarışmaya katılan sloganlar ve aldıkları oy sayısı yazılıdır. en cok oyu alan 15 slogan finale kalmıştır.. SLOGAN TOPLAM OY [COLOR="Blue"]YİĞİDOLARIN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ [url]www.sivasspor.com[/url] (orhan_nilay) 73 SİVAS VE SİVASSPORUN TEK ADRESİ [url]www.sivasspor.com[/url] (kaptan58) 46 YİĞİDOLAR İÇİN 24 SAAT AÇIK NÖBETÇİ SİTE [url]www.sivasspor.com[/url] (ABİRCAN) 40 FARKIMIZ...TARZIMIZ [url]www.sivasspor.com[/url] (SİNAN58_34) 26 GERÇEK TARAFTARIN SİTESİ [url]www.sivasspor.com[/url] (ultraSivas_58) 21 GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE [url]www.sivasspor.com[/url] (ELBEYLİ58) 21 BİZ BİLDİĞİNİZ SİTELERDEN DEĞİLİZ [url]www.sivasspor.com[/url] (ABİRCAN) 19 GÜL DİKENSİZ, YAR BENSİZ, BEN [url]www.sivasspor.com[/url] SUZ OLMAZ (ABİRCAN) 18 YİĞİDOLAR VADİSİ [url]www.sivasspor.com[/url] (EREN1) 15 SİVASLIYIM O HALDE [url]www.sivasspor.com[/url] DAYIM (gakgo58) 14 SILA HASRETİ ÇEKENLERE DOKTOR TAVSİYESİ [url]www.sivasspor.com[/url] (GERCEK58Lİ) 14 ANLIYIZ, ŞANLIYIZ [url]www.sivasspor.com[/url] LUYUZ (SEDATKAYA) 14 İSTER ZENGİN OL, İSTER FUKARA YİĞİDOYSAN TIKLA [url]www.sivasspor.com[/url] A (KEREM_58_34) 13 YİĞİDOLAR ELELE [url]www.sivasspor.com[/url] ZİRVEYE (DAĞCI) 12 YASAL UYARI !! BU SİTE BAĞIMLILIK YAPAR. [url]www.sivasspor.com[/url] (kaptan58) 11[/COLOR] [url]www.sivasspor.com[/url] GİRİNCE CIKAMAYACAKSIN (polite) 10 İŞTE ŞAMPİYON..İŞTE [url]www.sivasspor.com[/url] (gakgo58) 9 FARKIMIZ, SİVASLI OLMAK [url]www.sivasspor.com[/url] (DRUMMER) 9 FAİRPLAY'İN ADRESİ [url]www.sivasspor.com[/url] (ağca) 7 ÖZLEMLERİN BULUŞTUĞU ADRES [url]www.sivasspor.com[/url] (arifcoskun) 7 AŞIKSAN VUR SAZA, ŞÖFÖRSEN BAS GAZA, YİĞİDOYSAN TIKLA [url]www.sivasspor.com[/url] A (ABİRCAN) 7 ONURLUYUZ, GURURLUYUZ [url]www.sivasspor.com[/url] LUYUZ (AĞCA58) 6 YİĞİDİN MERT SÖRFÇÜLERİN SERT OLDUĞU TEK MEKAN [url]www.sivasspor.com[/url] (karakule) 5 [url]www.sivasspor.com[/url] ELLERİNDE SAZIM ÇALINIR (devrim_can_58) 5 DOĞUŞTAN ÜÇ YILDIZLI TEK SİTE [url]www.sivasspor.com[/url] (aydın1985) 5 HERKESİN HERŞEYİ OLSUN. BİZİM [url]www.sivasspor.com[/url] OLSUN YETER (LEZGİ) 3 SENDE SİVASLIYSAN GARDAŞ [url]www.sivasspor.com[/url] A OL YOLDAŞ (sivaslady) 3 ECZANELERDE SATILMAYAN TEK İLAÇ [url]www.sivasspor.com[/url] (AĞCA58) 3 AŞIKLAR DİYARI SİVAS SİVASA GÖNÜL VERENLERİN MEKANI [url]www.sivasspor.com[/url] (dudi) 2 DÜNYADAKİ DÜŞLERİN GERÇEK OLDUĞU TEK ADRES [url]www.sivasspor.com[/url] (CERRAH YİĞİDO) 2[/B] |
ben oyumu kulandim Gakgo abi :)
|
BENDE KULLANDIM AMA KENDİME VERMEDİM VALLA...BENİM SLOGANDAN COK DAHA GÜZELLERİ VAR ...
|
OYUMUZU KULLANDI...HADİ HAYIRLISI BAKALIM...
|
bence en güzeli asagidaki Sloganlar :D
YİĞİDOLARIN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ [url]www.sivasspor.com[/url] YİĞİDOLAR İÇİN 24 SAAT AÇIK NÖBETÇİ SİTE [url]www.sivasspor.com[/url] ikisinden birine oy verdim :D |
[QUOTE=gakgo58]BENDE KULLANDIM AMA KENDİME VERMEDİM VALLA...BENİM SLOGANDAN COK DAHA GÜZELLERİ VAR ...[/QUOTE]
Abi baştan Söylesendi ya bende yabancıya gitmesin diye sana verdimm:D |
[QUOTE=DJMuRaT]Abi baştan Söylesendi ya bende yabancıya gitmesin diye sana verdimm:D[/QUOTE]
[B]MURATCIM SÖLEMEYE NE GEREK VAR...ARAMIZDA YABANCI MI VAR SANKİ ??? [/B] |
[FONT="Arial Black"]BENCE [COLOR="Red"]YİĞİDOLARIN DÜNAYA AÇILAN PENCERESİ [/COLOR]EN GÜZELİ[/FONT]
|
bencede hepsi bir birinden güzel :)
|
[QUOTE=CAGLAYAN]bence en güzeli asagidaki Sloganlar :D
YİĞİDOLARIN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ [url]www.sivasspor.com[/url] YİĞİDOLAR İÇİN 24 SAAT AÇIK NÖBETÇİ SİTE [url]www.sivasspor.com[/url] ikisinden birine oy verdim :D[/QUOTE] abi ben tahmin ediyom sen kime oyunu verdigini .... :rolleyes: ama söylemiyecem :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |