![]() |
[b]Arkadaşlar son zamanlarda sitemizde futbolcularımızı olumsuz yönde etkileyecek forumlar açılıyor... En son Kalecimiz yavuz tartışılıyordu.. Sezonun bitmesine çok az kaldı.. Bu saaten sonra sezon bitene kadar transfer yapma imkanımız yok... Bu kadro ile devam edeceğiz..Burada belirtilen her olumsuz fikir futbolcularımızı etkiler.. Herkesin fikrini söylemesi en doğal hakkı.. Ama hiç değilse olumsuz eleştirilwerimizi sezon sonuna veya süper ligi garantiledikten sonraya bırakalım...[/b]
[b]Bilmiyorum Haksızmıyım ????[/b] |
[color=red][size=2]Sana Kesinlikle katiliyorum Gardas yerden Göge kadar Haklisin [/size][/color]
|
[color=darkred][i][b]CAGLAYAN abiye uyarım her zaman[/b][/i][/color]
|
[quote=gakgo58][b]Arkadaşlar son zamanlarda sitemizde futbolcularımızı olumsuz yönde etkileyecek forumlar açılıyor... En son Kalecimiz yavuz tartışılıyordu.. Sezonun bitmesine çok az kaldı.. Bu saaten sonra sezon bitene kadar transfer yapma imkanımız yok... Bu kadro ile devam edeceğiz..Burada belirtilen her olumsuz fikir futbolcularımızı etkiler.. Herkesin fikrini söylemesi en doğal hakkı.. Ama hiç değilse olumsuz eleştirilwerimizi sezon sonuna veya süper ligi garantiledikten sonraya bırakalım...[/b]
[b]Bilmiyorum Haksızmıyım ????[/b][/quote] Evet gardas kesinlikle haklisin,elestiri herzaman olsun ama düzeysiz olmasn. |
[color=darkred][i][b]eleştiri olmazsa daha iyiye ulaşılamaz.ama söylendiği gibi sewiye şart![/b][/i][/color]
|
[quote=gakgo58][b]Arkadaşlar son zamanlarda sitemizde futbolcularımızı olumsuz yönde etkileyecek forumlar açılıyor... En son Kalecimiz yavuz tartışılıyordu.. Sezonun bitmesine çok az kaldı.. Bu saaten sonra sezon bitene kadar transfer yapma imkanımız yok... Bu kadro ile devam edeceğiz..Burada belirtilen her olumsuz fikir futbolcularımızı etkiler.. Herkesin fikrini söylemesi en doğal hakkı.. Ama hiç değilse olumsuz eleştirilwerimizi sezon sonuna veya süper ligi garantiledikten sonraya bırakalım...[/b]
[b]Bilmiyorum Haksızmıyım ????[/b][/quote] Gardas coook haklisin. ekleyecek baska soz yok... |
[b]Bilmiyorum Haksızmıyım ????[/b][/quote] GARDAS, KESINLIKLE HAKLISIN BU KONUDA. BU KONUYU, SEZON SONUNA BIRAKMAMIZ DAHA DOGRU OLUR. SU ANDA BU TAKIM ILE DEVAM EDECEGIZ. BUNA KATILMAMAK MÜMKÜN DEGIL. |
[b]Bilmiyorum Haksızmıyım ????[/b][/quote] [color=red]evet gardas daglar kadar haklisin bazi yanlis topicler acilarak takimimizin motivasyonunu etkiliyor buna meyil vermemek icin öncelikle yazilarimiza ve görüslerimize birazda olsun dikkat etmemiz gerekiyor bu takim simdiye kadar yüzümüzü güldürdü sonundada sevincten göklere cikaracak bizleri insallah sampiyonlugu bu takimla yakalayacagiz vede bir ilke imza atacagiz HEP DESTEK TAM DESTEK[/color] |
[size=2]burda bir Forum varsa,bu foruma bir topic açılmıssa burada tartışırız,eleştirilerimizi öne süreriz,güzel yöndeki fikirlerimizide söyleriz.Ve Yavuz Eraydın diye bir topic açılmıssa herkes eleştirisini yazabilir.Ve eğer Yavuz bu topici görürse hatalarını anlar.Biz eleştiri yapma hakkına sahipiz. ''Yavuz artık oynamayı bıraktı''.sözcüğüne katılanlarda olur,katılmayanlarda olur.eğer hiç eleştiri yapmayacaksak niye Forum var?görüşlerimizi yazmaycaksak niye forum var?biz herkesin istediği gibi yazmaya mecburmuyuz?bence bu topic yanlış[/size]!
[color=red][size=2]HERKESİN GÖRÜŞÜNE HOŞGÖRÜLÜ OLALIM[/size][/color] |
ben hiçbir topicte yavuzu teknik olarak eleştiren görmedim...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |