![]() |
TFF'den son kiyak (!) Yasir'e 2 mac ceza...
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Antalyaspor ile Sivasspor takımları arasında 14 Ocak'ta Antalya'da oynanan özel maçta, rakibine yönelik eylemi nedeniyle Antalyasporlu Burak Yılmaz'a, sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle de Sivassporlu [B]Yasir Elmacı[/B]'ya 2'şer resmi müsabakadan men cezası uygulandı.
Haber: AA |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]bir hazırlık maçında bu kadar agresifliğe ne gerek var..bana göre yerinde bir karar..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
OLAYI GÖRMEDİM SADECE DUYDUK MAC BIRAZ KARISMIS BENCE KARAR BIR MAC OLSAYMIS KESKE
|
YAZIK!!!
[COLOR="Blue"]BUNLAR PROFESYONEL OLMAYI NE ZAMAN ÖGRENECEKLER YA
HEMDE HAZIRLIK MACINDA!?[/COLOR] |
TFF YE BU KARARINDA KIZALIMMI?YOKSA HAZIRLIK MAÇINI GERENLEREMİ KIZSAK DİYORUM,SİVAS EGERKİ BU SEKİLDE HAKEMLERİN GÖZÜNE BATARSA HAKLI HAKSIZ COK KART GÖRECEK GİBİ.
|
bence ligde isimiz cok zor
|
OLAYI BENDE GÖRMEDIM AMA LIG DE OLSA TAMAM DA HAZILIK MAÇINDA 2 MAÇ ÇOK 1 OLSA DAHA IYI OLURMUS
YAKISTIRAMADIM IKISINEDE SIVASSPORLU OLMASI ÖNEMLI DEGIL SPORTMENLIGE AYKIRII ESEFLE KINIYORUM |
[B]yazık ya acemiliğin ne lüzumu var.. ?[/B]
|
[COLOR="Black"][B]İnşaAllah bu agresifliği ligdede sergilemeyiz,zaten bahane arıyorlar bizi cezalandırmak için,ellerine koz vermemeliyiz.
Vermiş oldukları iki maçlık ceza çok haklı bir karar,bu bir hazırlık maçı,ikinci yarı için son provalar,çok iyi bir deneyim yaşattılar bize,ikinci yarı nasıl cıngar çıkartırız deneyimi... İnşaAllah ligde aldıkları cezalarıyla değil,oynadıkları muhteşem futbollarıyla konuşulurlar.[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]İnşaAllah bu agresifliği ligdede sergilemeyiz,zaten bahane arıyorlar bizi cezalandırmak için,ellerine koz vermemeliyiz.
Vermiş oldukları iki maçlık ceza çok haklı bir karar,bu bir hazırlık maçı,ikinci yarı için son provalar,çok iyi bir deneyim yaşattılar bize,ikinci yarı nasıl cıngar çıkartırız deneyimi... İnşaAllah ligde aldıkları cezalarıyla değil,oynadıkları muhteşem futbollarıyla konuşulurlar.[/B][/COLOR][/QUOTE] Tamamda gardaş hazırlık maçındaki haraketlere [COLOR="Blue"] 2 maç[/COLOR] çok değilmi... Bence doğru karar değil sana katılmıyorum TFF [COLOR="Blue"]sivassporu[/COLOR] batırmak istiyor herhalde...... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:29. |