SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   AKILLARDAN SİLİNMEYEN UNUTULMAYAN SİVASSPOR MAÇLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4968)

serhankaburcuk 23.11.2004 15:48

Valla Sivasımın o kadar çok :twisted: maçını izledimki hangisini söyleyeceğimi bilmiyorum ama benim aklımda kalan birinci maç konya deplasmanına 500 kişiyle gidip 20000 kişiyi susturup tribün şovu yaptığımız maç,birde içeride yıllar önce bayburtu yendiğimiz maçtır....

eker 23.11.2004 15:54

Evet ya o Konya maçı unutulmazdı. Ama bu seneki Bursa maçı da çok eğlenceliydi.

SONMEZ 23.11.2004 16:55

Benim de unutamadığım maçımız, 2 sezon önceki İnönü Stadındaki İst. B.Belediyesi maçıydı. 3-1 kazanmıştık ve hem sahada hem de trübünde muhteşem bir şölen yaşamıştık.

serhankaburcuk 23.11.2004 17:10

istanbuldaki maça bizde otobüslerle gelmiştik 25 bin kişi vardı ama yinede konya maçı gibi değildi neden diye soracak olursan 500 kişi civarında sivastan çıkıp deplasmana gitmiştik konyanın süper lige çıktığı sezon stat ful çekmiş 20 binin üzerinde taraftar ve biz 500 kişiyle onları susturup 1 puan almıştık artı yolculukta çok eğlenceliyliydi(GECE YOLDA ÇOK ÜŞÜMÜŞTÜK::))) Eker hatırlar... :)

eker 02.12.2004 09:23

Hatırlamam mı Serhat. Nasıl unutabilirim ki? Biz otobuüs bekliyoruz. 403'ler yanaşıyor. Hadi binelim diyorz. Yok diyorsunuz sadece bize ait otobüs gelecek. OOO iyi o zaman diyoruz ve gele gele bi 302 geliyor. Kapılar kapanmıyor, kalorifer çalışmıyor. Dağılmıştık valla, ama herşeye rağmen süper maçtı. :lol:

serhankaburcuk 03.12.2004 16:02

[quote=eker]Hatırlamam mı Serhat. Nasıl unutabilirim ki? Biz otobuüs bekliyoruz. 403'ler yanaşıyor. Hadi binelim diyorz. Yok diyorsunuz sadece bize ait otobüs gelecek. OOO iyi o zaman diyoruz ve gele gele bi 302 geliyor. Kapılar kapanmıyor, kalorifer çalışmıyor. Dağılmıştık valla, ama herşeye rağmen süper maçtı. :lol:[/quote]

Ama iyi bir otobüsle gitsek o kadar şenlikli ve eğlenceli bir ortam olmazdı valla...haksızsam haksızsın de...valla yıllardır deplasmana giderim o deplasmanın daha tadını hiçbir deplasmanda alamadım....

CARSIuniversite 07.12.2004 21:19

abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...

serhankaburcuk 08.12.2004 09:28

[quote=CARSIuniversite]abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...

Kardeş o Maç çarşamba maçı değildi...Muharremin kafayı reklam panolarına vurduğu maç Bayburt maçıydı ve biz o maçı Muharremin 83 dakikada attığı kafa golüyle 3-2 kazanmıştık o senede zaten şampiyon olmuştuk....O maçta ben statdaydım...Muharremin kafayı panolara vurması sivas televizyonlarında halen jenerik olarak gösterilir;ve o maçta statta muhteşemdi....

CARSIuniversite 08.12.2004 19:55

[quote=serhankaburcuk][quote=CARSIuniversite]abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...

Kardeş o Maç çarşamba maçı değildi...Muharremin kafayı reklam panolarına vurduğu maç Bayburt maçıydı ve biz o maçı Muharremin 83 dakikada attığı kafa golüyle 3-2 kazanmıştık o senede zaten şampiyon olmuştuk....O maçta ben statdaydım...Muharremin kafayı panolara vurması sivas televizyonlarında halen jenerik olarak gösterilir;ve o maçta statta muhteşemdi....[/quote]
yanlış hatırlmışım demekki!!!!

serhankaburcuk 09.12.2004 08:38

[quote=CARSIuniversite]
yanlış hatırlmışım demekki!!![/quote]

kardeş olabilir canın sağolsun....hatırlayabilmen yeterli...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:53.