SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Bülent Uygun’da müjde bitmiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5039)

ElbeyLi58 10.08.2005 20:10

[B]“OYUN KURUCU ALACAĞIZ”
Uygun, Almanya’nın VFL Bochum takımında forma giyen
Kamerun Milli Takımını’nın savunma oynucusu
Raymond Kalla’yı kadrolarına kattıklarını ifade ederek,
“Yarın da orta sahada oyun kurucusu bir futbolcu transfer edeceğiz. Dolayısıyla bir de forvet Emil Mbama var, hocanın görmesini istediğimiz.
Ona da hoca bakacak, hafta sonuna kadar transferleri bitirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu. [/B]

gürünlü58 10.08.2005 20:16

arkadaslar ben bir sivasli olarak can atiyorum bende sivassporda oynamak istiyorum ben almanyanin VFB OFFENBACH takiminda oynuyorum yasim daha genc bu yazdiklarimi önemserseniz memnun olurum

ElbeyLi58 10.08.2005 20:52

[QUOTE=gürünlü58]arkadaslar ben bir sivasli olarak can atiyorum bende sivassporda oynamak istiyorum ben almanyanin VFB OFFENBACH takiminda oynuyorum yasim daha genc bu yazdiklarimi önemserseniz memnun olurum[/QUOTE]
gardas iyi de,
[B]Sivasspor Almanya kamp dayken niye Hannovere gitmedin,
orda antreman yapardin......... [/B]

serhankaburcuk 11.08.2005 00:21

[QUOTE=sivaslihakan]ben bu transfer politikasindan bisey anlamadim

1.andereson
2.sergio
3.petkovic
4.emanuel dias
5.raymond kalla
6.ismail diss ?
7.yeni brazilyali oyun kurucu ismini cikaramadim imza aticakmis
8.ve telavivden nijeryali forvet

8 yabanciyi nasil oynaticaz anlamiyoum bosuna para vermis olmuyomuyuz bu kadarina 8 yabanci alicamiza 5 tane alsaydik ve daha kalitelilerini alsaydik daha iyi olmazmiydi yanlisim varsa düzeltin[/QUOTE]

[b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten...
Yukarıdaki futbolculardan Smail dıss gitti,Emanuel Dias anlaşamadık,
Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b]

Sivasli-Imparator 11.08.2005 13:59

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten...
Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b][/QUOTE]

Gardas peki Ricards diye bir Brezilyali oyun kurucu gelecekti ona neoldu?
Bir bilgin varmi onla ilgili?

sivaslihakan 12.08.2005 00:50

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten...
Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b][/QUOTE]

sagolasin gardas beni aydinlattigin icin

temel 12.08.2005 09:13

8 yabancı

Sayın yönetim belki bu konuda bildiği bir şey vardır.Bence neden bazılarını Türk vatandaşmığına geçirmeye çalışmıyoruz.Türk vatandaşı olursa Türk statüsünde oynatmak mantıklı olmazmı ve verdiğimiz paralar sokağa atılmaz öyle değilmi?

temel 12.08.2005 09:19

8 yabancı

bundan önceki mesajım da TÜRK vaktandaşlığına geçirilmesi konusunu yazmıştım.Gardaşım bu aydınlatıcı bilgi için sağol.

GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005 15:11

1.andereson
2.sergio
3.petkovic
4.emanuel dias
5.raymond kalla
6.ismail diss ?
7.nijeryalı bir forvet
8. ve yanlıs duymadıysam yordonov

bence bu transferlerden anderson petkoviç kalla ve nijeryadan gelecek olan forvetimiz süper lige damgasını vuracak

GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005 15:12

aslında sivassporun en büyük kazancı bülent uygun abimiz gercekten onu sivas olarak çok sevıyoruz ve onunla gurur duyuyoruz inşallah gelecekte onunla çok büyük basarılar kazanacaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17.