![]() |
[B]“OYUN KURUCU ALACAĞIZ”
Uygun, Almanya’nın VFL Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımını’nın savunma oynucusu Raymond Kalla’yı kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Yarın da orta sahada oyun kurucusu bir futbolcu transfer edeceğiz. Dolayısıyla bir de forvet Emil Mbama var, hocanın görmesini istediğimiz. Ona da hoca bakacak, hafta sonuna kadar transferleri bitirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu. [/B] |
arkadaslar ben bir sivasli olarak can atiyorum bende sivassporda oynamak istiyorum ben almanyanin VFB OFFENBACH takiminda oynuyorum yasim daha genc bu yazdiklarimi önemserseniz memnun olurum
|
[QUOTE=gürünlü58]arkadaslar ben bir sivasli olarak can atiyorum bende sivassporda oynamak istiyorum ben almanyanin VFB OFFENBACH takiminda oynuyorum yasim daha genc bu yazdiklarimi önemserseniz memnun olurum[/QUOTE]
gardas iyi de, [B]Sivasspor Almanya kamp dayken niye Hannovere gitmedin, orda antreman yapardin......... [/B] |
[QUOTE=sivaslihakan]ben bu transfer politikasindan bisey anlamadim
1.andereson 2.sergio 3.petkovic 4.emanuel dias 5.raymond kalla 6.ismail diss ? 7.yeni brazilyali oyun kurucu ismini cikaramadim imza aticakmis 8.ve telavivden nijeryali forvet 8 yabanciyi nasil oynaticaz anlamiyoum bosuna para vermis olmuyomuyuz bu kadarina 8 yabanci alicamiza 5 tane alsaydik ve daha kalitelilerini alsaydik daha iyi olmazmiydi yanlisim varsa düzeltin[/QUOTE] [b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten... Yukarıdaki futbolculardan Smail dıss gitti,Emanuel Dias anlaşamadık, Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten...
Yukarıdaki futbolculardan Smail dıss gitti,Emanuel Dias anlaşamadık, Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b][/QUOTE] Gardas peki Ricards diye bir Brezilyali oyun kurucu gelecekti ona neoldu? Bir bilgin varmi onla ilgili? |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Zaten 8 yabancı aldığımız falan yok öyle bir hakkımızda yok zaten...
Yukarıdaki futbolculardan Smail dıss gitti,Emanuel Dias anlaşamadık, Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b][/QUOTE] sagolasin gardas beni aydinlattigin icin |
8 yabancı
Sayın yönetim belki bu konuda bildiği bir şey vardır.Bence neden bazılarını Türk vatandaşmığına geçirmeye çalışmıyoruz.Türk vatandaşı olursa Türk statüsünde oynatmak mantıklı olmazmı ve verdiğimiz paralar sokağa atılmaz öyle değilmi?
|
8 yabancı
Yukarıdaki futbolculardan Smail dıss gitti,Emanuel Dias anlaşamadık, Geriye Petkoviç,Anderson,Sergio,kalıyor...Yeni transferlerdende Kalla ve Telavivden gelen Forvet var...[/b][/QUOTE] bundan önceki mesajım da TÜRK vaktandaşlığına geçirilmesi konusunu yazmıştım.Gardaşım bu aydınlatıcı bilgi için sağol. |
1.andereson
2.sergio 3.petkovic 4.emanuel dias 5.raymond kalla 6.ismail diss ? 7.nijeryalı bir forvet 8. ve yanlıs duymadıysam yordonov bence bu transferlerden anderson petkoviç kalla ve nijeryadan gelecek olan forvetimiz süper lige damgasını vuracak |
aslında sivassporun en büyük kazancı bülent uygun abimiz gercekten onu sivas olarak çok sevıyoruz ve onunla gurur duyuyoruz inşallah gelecekte onunla çok büyük basarılar kazanacaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |