![]() |
İyi Günler... Ben SivasSPOR'da Oynamak İstiyorum... Daha Önceki Pozisyonlarım Yani Kulüplerim : Sarıyer Spor Kulübü ve Fenerbahçe SK ( Futbol Okulunda Yer Aldım ) Lisansım Yok Ve Size İlerde YARDIMCI OLACAGIMA İNANIYORUM LÜTFEN BUNU DİKKATE ALINIZ... 1988 DOĞUMLUYUM.
[email]absolute_morello@hotmail.com[/email] iletişim sağlarsanız mutluluk duyarım... |
gardas eger cok iyiysen git sivassporun futbol okuluna begenirlerse alinirsin yoksa öyle gözü kapali oyuncu alinmaz
|
abi rica etsem bana yardimci olurmusun ? çok ciddiyim bu konuda
|
BANA CİDDİ BİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN HERKESE SESLENİYORUM...
|
ben ciddiyim bende futbol oynuyorum ve su anda akcaabat sebatspor un paf takiminda deneniyorum sen bi sekilde kendin yolunu bulman lazim yoksa buraya yazmayla kimse seni biryerlere getirmez
|
kadir 20 gardas hakli... sansini zorlaman lazim. herkesin sansi kendi elinde bunu unutma. size bol sans diliyorum insallah her sey gönlünüzce olur...
|
Abi Hazır eliniz değmişken bir klüpte bana bulunda da bende oynuyayım size zahmet bende 88 doğumluyum :D
|
ama önce altyapida oynamak lazim degilmi????????
|
Sol Forvet Oyarım .Halısaha Maçlarında ve Okulda Ofansif Ortasaha.Altyapım sağlam Mahalle takımında Ve Sınıf Takımında 8 Yıldır Oynarım.Sivas Spor İçin Tam uygun Bir şahsiyetim Andersonun Yanında iyi İşler Yaparım
|
Guzel kardeslerim, oynamak istiyorum diyorsunuz, cok ciddiyim diyorsunuz... ozaman neden secmelere katilmadiniz... katilsaydiniz ya....??????
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |