SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mohamed Ali Kurtuluş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5058)

CARSIuniversite 07.12.2004 20:41

senelerdir onun tarzında bi futbolcu gelmiyodu takıma

Sivas58 07.12.2004 20:46

arkadaslar!!
ben bu sezon sivassporla baya bi ilgeílenmeye basladim.
gecen sene pek oyunculari tanimiyordum ama 3 oyuncu cok hosuma gidiyordu.SERKAN TURAN;HAKAN ACAR VE bu sene hala oynayan ve cok sevdigim oyuncu YAVUZ ERAYDIN.
hadi herkese selam

serhankaburcuk 10.12.2004 13:56

muhammed hakkında fazla söze gerek yok...zaten bu zamana kadar forum yer açılmamasının sebebide bu herhalde....
Harika futbolcu tam bir profesyonel...herşeyiyle futbolculuk efendilik(gerektiğnde hırçınlık)Kaptanlık ta ona yakısıyor hani....

cem_yesilova 12.12.2004 14:11

[b]çok kaliteli bu oyuncu..[/b]

dragon_58 12.12.2004 14:21

[quote=cem_yesilova][b]çok kaliteli bu oyuncu..[/b][/quote]

ewet çok kaliteli bir oyuncu ama keşke hep penaltıdan gol atmasa
ama önemli olan burda 3 puan olduğu için penaltıda olur
tabi biraqzda jenerik goooolll atsın

------------------------------------------------------
dragon_58 8)

b1glord 12.12.2004 19:14

[b]son 2 hafta da 4 golu var ancak 4 ude penalti..ciplak gozle izledigim 3 net pozisyonu harcadi..en azindan 1 ini atmaliydi..biraz formsuzluk var ama sorun degil..kendine gelecektir.[/b]

tahakalebasi 28.12.2004 15:29

Arkadaşlar Muhammed Ali çok iyi bir golcü.bazenleri net pozizyonlarda kaçırabilir.bu bir futbolcunun en doğal hakkıdır.hiç kimse bütün pozizyonlarda gol atamaz.asıl golcü,güzel golcü,mükemmel golcü:kaleciyile karşı karşıyadada atar,frikiktende atar,uzaktanda atar,kafaylada atar.Muhammed Ali kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda atıyor.frikiktende atıyor.kafaylada atıyor(azda olsa) sadece uzaktan atamıyor.uzaktan gol atması için çok çalışması lazım.uzaktanda gol atmaya başladınmı 4/4'lük bir futbolcu olacaktır.kalecilerin korkulu rüyası olacaktır.senden tek istediğim:performansını düşürme,hırslı ol,çok çalış,uzaktan,kaleciyle karşı karşıya,kafayla ve uzaktan gol atmaya çalış.gol atamıyorum diye strese kapılma rahat ol,özelliklede kafa toplarına ve uzaktan şutlara çok çalış. [/url]

serhankaburcuk 29.12.2004 10:20

Otoriteler şuan da 2.lig a kategorisinin en iyi futbolcusu olarak onu gösteriyorlar...ADAM BU İŞİ BİLİYOR....

kakikli 10.01.2005 16:16

onun ismi yeter zaten o oynamasa ismi oynar artık türkiye ismini şimdiden öğrendi herkes MOHAMED ALİ diyebiliyo... başarılar kaptanım a...

sVs 10.01.2005 19:27

Bir gazetede kaptanımız hakkında yapılan yorumda bir çıktın mı pir çıkan futbolcu tipinden demişlerdi son derece haklılar saha da durur durur sonra bir ortaya çıkar ve bizi sırtlar hastayım bu adama ben ve ayrıca frikik gollerini de bekliyoruz artık

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:54.