![]() |
isvicre`deki Yigidolar
Ismimim Mesut Caliskan
1972 Sivas dogumluyum,elbeglinin hanli köyündenim 11.11.1997 de isvicreye geldim su an zurich`de ikamet ediyorum Siteye yeni katildim sayilir Yurtdisindaki Yigidolar bölümünde sadece isvicrenin ismini göremedim bu yuzdende bu konuyu acma ihtiyacini duydum Gelin isvicredeki yigidolar olarak tanisalim ,sivasimiz sivassporumuz hakkindaki duygu ve dusuncelerimizi paylasalim Bütün isvicreli yigidolari bekliyorum |
Sivassporumuza superligde basarilar diliyorum
|
yigidolara basarilar
|
-->: isvicre`deki Yigidolar
isvicreden kimse bu siteye katilmiyor sanirim kimseden ses soluk yok bi kisi bile girip kendini tanitmamis amacimiz sadece isvicredeki sivasli hemserilerimizle tanismak
|
Y i g i d o l a r H e R Yerde
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Y[/COLOR] [COLOR="Indigo"] i [/COLOR] [COLOR="Lime"]g [/COLOR] [COLOR="Red"]i [/COLOR] [COLOR="Cyan"]d[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]o[/COLOR] [COLOR="DimGray"]l[/COLOR] [COLOR="Sienna"]a[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]r [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]H [/COLOR] [COLOR="Magenta"]e [/COLOR] [COLOR="Indigo"][COLOR="DarkRed"] r[/COLOR][/COLOR] [COLOR="MediumTurquoise"]y[/COLOR] [COLOR="Cyan"]e[/COLOR] [COLOR="DarkSlateGray"]r [/COLOR] [COLOR="SandyBrown"]d [/COLOR][COLOR="Blue"] e [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]![/COLOR][/FONT][/B]
|
[QUOTE=avare]Ismimim Mesut Caliskan
1972 Sivas dogumluyum,elbeglinin hanli köyündenim 11.11.1997 de isvicreye geldim su an zurich`de ikamet ediyorum Siteye yeni katildim sayilir Yurtdisindaki Yigidolar bölümünde sadece isvicrenin ismini göremedim bu yuzdende bu konuyu acma ihtiyacini duydum Gelin isvicredeki yigidolar olarak tanisalim ,sivasimiz sivassporumuz hakkindaki duygu ve dusuncelerimizi paylasalim Bütün isvicreli yigidolari bekliyorum[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş neden sadece işviçre sivastan sevgi ve saygılar size ...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
bizdende sizlere kucak dolusu selamlar erhan gardas kalplerimiz hep sizinle
|
--->: isvicre`deki Yigidolar
Avare Arkadas yalniz hissetmesin kendini,
Ben;Kangal, Kocakurt köyünden Ibrahim Kaplan. 1986 dan beri Isvicre St.Gallendeyim. Gönlüm ve gözüm Sivasta ve SivasSporda. Yurt icinde ve disindaki tum SivasSporlulara sevgiler. |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]isvicre deki sivaslı dost lar
sitteye hoş gelmişiniz sizleride aramızda görmek cok güzel [/COLOR][/I][/B] |
bizde varizzzz sivasssporlular heryerdeeeeeee
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |