SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   YANAL KALSIN MI ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5099)

kadir20 03.06.2005 13:17

Bilindigi üzere Millilerimiz yarin cok önemli bi sinava cikacak eger maci kazanmamiz halinde 2006 Dünya kupasina gitme sansimiz cogalacak ama yiende bence milli takimda daha tecrübeli daha aktiv bi teknik adam olsa daha iyi olur diye düsünüyorum

sizce Milli takim 2006 katiliabilirse Ersun YANAL la devam etmeli mi??

CEVIK 03.06.2005 13:28

[quote=kadir20]Bilindigi üzere Millilerimiz yarin cok önemli bi sinava cikacak eger maci kazanmamiz halinde 2006 Dünya kupasina gitme sansimiz cogalacak ama yiende bence milli takimda daha tecrübeli daha aktiv bi teknik adam olsa daha iyi olur diye düsünüyorum

sizce Milli takim 2006 katiliabilirse Ersun YANAL la devam etmeli mi??[/quote]

BU ADAM GİTMELİİİ TÜRK FUTBOLU İÇİN TER DÖKMÜŞ

KALİTE FUTBOLCULARI HARCAMAK DAN BAŞ KA BİR BİLDİĞİ YOK

SAYIN ERSUN YANALIN BU ADAMA ISINA MADIM BEN

kadir20 03.06.2005 15:34

Ersun Yanal Milli takima yetersiz , Genlerbirliginde basarili olmus olabilir ama Milli takim anadolu klüblerine benzemez..

son gelen habere göre de 2008 yilina kadar Milli takimin basindaymis insallah dogru degildir

SivasliErhan 03.06.2005 16:47

Eger bu 2 macta bir sakatlik cikarsa (ALLAH KORUSUN) kesin gönderilir yerinede Fatih Terim gelir

rapimist 03.06.2005 17:28

Ersun (yalan) , beyefendiyi istemiyorum .!

o oldugu sürece A milli takimi basari yakalayamaz ..!

insallah ben yanilirim ama düsüncem bu

GuNaY 03.06.2005 17:32

[size=6][color=blue][b]kendisi bir an önce bıraksında bizde rahat edelim kendiside... :evil: :evil: :evil: [/b][/color][/size]

ElbeyLi58 03.06.2005 17:42

arkaslar bence kalsin ben inaniyorum almanya bisim
Milli TAKIMIN gideceyini . :!:

[b]Ersun Yanal ne olursa olsun Milli Takimin Teknik Direktörü .[/b]

ygd 03.06.2005 18:10

[size=7][color=red]VALLA BU ADAM HAKKINDA ÇOK ACAİP İDDALAR VAR...ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜNE BU ADAMA YAPILAN YAKIŞTIRMALAR VE ELEŞTİRİLER YAPILMAMIŞTI..!!!KAFADAN KONTAK..ÇOCUK GİBİ BİŞE YANİ.!!!EĞER ALMANYAYA GİDEMEZSEK ÇOK YAZIK OLUCAK!!![/color][/size]

GuNaY 03.06.2005 18:13

[quote=elbeyli58]arkaslar bence kalsin ben inaniyorum almanya bisim

[b]Ersun Yanal ne olursa olsun Milli Takimin Teknik Direktörü .[/b][/quote]

[size=6][color=blue][b]WALLA GARDAS BENDE GİDECEGİMİZDEN UMUTLUYUM ANCAK BUNDAKİ FAKTÖR KESİNLİKLE ERSUN YANAL DEĞİL, FUTBOLCULARDIR.... BU TAKIMI BU ŞEKİLDE OYNATMA BAŞARIZLIĞINI GÖSTERMEKTE AYRI BİR HÜNER TABİKİ :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: [/b][/color][/size]

ElbeyLi58 03.06.2005 18:53

[quote=gunay][quote=elbeyli58]arkaslar bence kalsin ben inaniyorum almanya bisim

[b]Ersun Yanal ne olursa olsun Milli Takimin Teknik Direktörü .[/b][/quote]

[size=6][color=blue][b]WALLA GARDAS BENDE GİDECEGİMİZDEN UMUTLUYUM ANCAK BUNDAKİ FAKTÖR KESİNLİKLE ERSUN YANAL DEĞİL, FUTBOLCULARDIR.... BU TAKIMI BU ŞEKİLDE OYNATMA BAŞARIZLIĞINI GÖSTERMEKTE AYRI BİR HÜNER TABİKİ :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: [/b][/color][/size][/quote]
[b]Herkes görecek Milli Takim almanyaya gidecek en as yari Final [/b]
kimsenin süpesi olmasin. :!:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52.