![]() |
Potanın Perileri Sahaya Çıkıyooooor
2-11 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de yapılacak 30. Avrupa Bayan Basketbol Şampiyonasında Bayan Milli Basketbol takımımız sahaya çıkacak.
A Milli Bayan Başantrenörü Cem Akdağ "Tarihimizde ilk kez böyle bir organizasyonda mücadele edeceğiz. Oyuncularımın reaksiyonunu bende merak ediyorum. Nasıl bir sistemle oynayacağımızı artık anlatmayacağım çünkü sahada görmenizi istiyorum. Eminim sizlerde kızlarımızın mücadelesini görünce onlarla gurur duyacaksınız. İlk hedefimiz ilk 8, daha sonra da Dünya Şampiyonasına katılabilmek için ilk 5 takım arasında yeralmak olacaktır. " dedi. İLK MAÇIMIZ SIRBİSTAN İLE 30. Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda grup maçları, İzmir ve Bursa'da 2-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Gruplarında ilk 4 sırada yer alan ekipler, 9-11 Eylül'de Ankara'daki final maçlarına katılacak. Türkiye, 2 Eylül Cuma günü Sırbistan-Karadağ, 3 Eylül Cumartesi günü Rusya, 4 Eylül Pazar günü Litvanya, 6 Eylül Salı günü Romanya, 7 Eylül Çarşamba günü de İspanya ile karşılaşacak. Ay-yıldızlıların tüm maçları İzmir Atatürk Spor Salonu'nda saat 20.30'da yapılacak Daha önce Almeria 2005 te Akdeniz oyunları şampiyonluğu kazanan takımımıza başarılar...12 dev adamın kazandığı başarıyı onlardan da bekliyoruz İzmir seyircisi Üniversiteler milli takımımıza Üniversiteler olimpiyatlarındaki desteğini sizede verecektir. Haydi Türkiye Şampiyonluğa Tüm Sivas Arkanızda :P (Baya şiirsel oldu) :D |
haydi kızlar
[B]haydi kızlar...gösterin alem-i cihana türklerin gücünü...
hep destek tam destek[/B] |
[b]onların şarkısınıda ayrı bir deli olan ÖZLEM TEKİN söylemiş... eee walla güzelde söylemiş :D :D[/b]
|
[QUOTE=gakgo58][B]haydi kızlar...gösterin alem-i cihana türklerin gücünü...
hep destek tam destek[/B][/QUOTE] basarılar dılerız turkıyeyı en ıyı sekılde temsıl edeceklerıne ınanıyoruz |
ben bayan basketbol milli takımında kesinlikle bir madalya bekliyorum...zaten akdeniz oyunlarında gücünü göstermişti ipi göğüslemişti...tam destek tam destek.
|
Ben bu kızların bir çoğunu üniversite oyunlarında izledim.Zannedersem ilk 4'e girerler yani yarı final oynarlar. Gruptan çıkacakları kesin ancak eleme maçları Ankara da olacak Acaba Ankarada ki bir maçlarına Site üyeleri olarak gitsek ve Sivasspor un sadece Futbolla ilgilenmediğini ve diğer spor branşlarında da özellikle milli takımı desteklediğimizi göstersek mi. Pankart felan yaptırırız "Sivasspor.com milli takıma başarılar diler" diye. Televizyonlarda çeker. Bence bu konuyu ciddi konuşalım ve çeyrek final maçına felan gidelim arkadaşlar. Bunun için ayrı bir forumda açacam eğer burada konuşulmaz ise.
|
Ilk Maç Bugün
Basketbol Federasyonu başkanı Turgay DEMİREL;
"Böyle ciddi bir organizasyonu Türkiye'de düzenlediğimiz ve Milli Takımımızla ilk kez Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edeceğimiz için çok heyecanlıyız." dedi. "TÜRKİYE'DE BAYAN BASKETBOLUNA İVME KAZANDIRDIK" Bu şampiyonada ilk beş takım arasına girerek Dünya Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmeyi hedeflediklerini ifade eden Demirel, "1992 yılında göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarla Türkiye'de bayan basketboluna önemli bir ivme kazandırdık. Daha önce Türkiye'de düzenlediğimiz Gençler ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonları ile de bu şampiyonanın bir alt yapısını oluşturduk. Şunu unutmamak gerekir ki Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılmak ve burada bir derece elde etmek kolay bir iş değil. Biz bu şampiyonada, Dünya şampiyonası'na katılma vizesini elde edebilecek bir dereceyi hedefliyoruz. Milli Takımımız bunu başarabilecek güçte" dedi. "GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ" Milli Takımımızın öğlen İzmir Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı şut çalışmasını da izleyen Demirel, Ay Yıldızlı oyuncularımızın B Grubu'nda ilk maçında bugün karşılaşacağı rakibi Sırbistan Karadağ'ın dünya basketbolunda çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi ve, "Bu şampiyonada mücadele edecek her takım güçlü. Sırbistan Karadağ'ın da dünya basketbolundaki yeri belli. Gerek erkeklerde gerekse bayanlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla her zaman güçlerini kanıtladılar. Biz de bu turnuvaya galibiyetle başlamak istiyoruz. Bugün alacağımız bir galibiyet ile diğer maçlarımıza daha da moralli çıkacağız. Şampiyonaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu. ARKADAŞLAR ANKARADA MAÇLAR 7 EYLÜLDE BAŞLIYORMUŞ NE DİYORSUNUZ SİVASSPOR OLARAK DESTEĞE ANKARAYA GİTMEYE!!!! |
inşallah başarıları devam eder.
|
Ilk Galibiyet Geldi Darisi Yarina
Bayan Milli Basketbol Takımımız Avrupa Şampiyonasındaki ilk maçında DÜNYA DEVLERİNDEN SIRBİSTAN KARADAĞ'ı etkili bir oyun sonucunda 81-69 gibi net bir skorla yendi. İzmir Atatürk Spor salonunda ki yaklaşık 8000 taraftar maç sonuna kadar takımımıza destek verdi. Yarın saat 20:30 da yine aynı salonda grubunda ki ikinci maçını yapacak olan Potanın Perileri daha önce ki 29 turnuvanın 22'sini kazanan Rusya ile yapacak.
Takımımız eğer yarın ki maçıda kazanırsa şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Sırbistan geçen turnuvanın finalistiydi eğer Rusya'yı da yenerlerse kalitelerini belli ederler. |
Tebrikler Potanin Perilerine.
Işallah Bugünde Danimarka Maçini Alirizda Fatih Teriminde Sinirleri Gevşer.önümüzdeki Maçlara Daha Iyi Hazirlanirlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:02. |