![]() |
Ersun Yanal'a eleştiriler artarken, kulislerde Terim'e teklif götürüleceği konuşuluyor. İddialara göre, Kazakistan maçı sonrası düğmeye basılıyor
Teknik direktör Ersun Yanal'a eleştiriler artarken, kulislerde Fatih Terim'e teklif götürüleceği konuşuluyor. İddialara göre, federasyon yetkilileri Kazakistan maçı sonrası Terim'le görüşecek. Fatih Terim daha önce yapılan öneriye "Takımda hoca varken konuşmak bana yakışmaz" yanıtını vermişti insallah gelirde milli takim 2006 ya gidemse bile ilerisi icin iyi olur hadi hayirlisi |
İMZA...
İNŞALLAHH |
FATİH TERİM'E GALATASARAY DA TEKLİF GÖTÜRDÜ AMA FATİH TERİM KABUL ETMEYİP AVRUPADA ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ BEN BUNU DÜN STADYUM PROGRAMINDA DİNLEDİM
|
allah aşkına fatih terim devri kapandı, o efsane bitti, geçen şampiyonlar ligi final maçı maç yorumculuğunu dikkatli izleyenler, fatih terim in iflasını onaylamışlardır, baştan sona çuvalladı, kupayı liverpol götürdü, yaptığı tüm yorumların altında ezildi, maçtan sonraki yüz hali eşsekten düşmüş gibiydi. yazık idol bir hocaydı kendini harcadı, gs dan bile kovuldu o psikoljiyle milli takıma birşey katamaz,
|
Yalan bir haber !
Dün Stadyumda Faik cetiner söylemisti ! Galatasaray fatih hocaya teklifde bulunmus ama imparator avrupada takim calistirmak istiyorum diye teklifi geri cevirmis !!!! yani gelse bile iyi olur |
[quote=abircan]allah aşkına fatih terim devri kapandı, o efsane bitti, geçen şampiyonlar ligi final maçı maç yorumculuğunu dikkatli izleyenler, fatih terim in iflasını onaylamışlardır, baştan sona çuvalladı, kupayı liverpol götürdü, yaptığı tüm yorumların altında ezildi, maçtan sonraki yüz hali eşsekten düşmüş gibiydi. yazık idol bir hocaydı kendini harcadı, gs dan bile kovuldu o psikoljiyle milli takıma birşey katamaz,[/quote]
[size=6][color=red]STADYUMU BENDE İZLEDİM...FATİH TERİM AVRUPADA ÇALIŞMAK İSTİYOMUŞ..!!!AMA BU MİLLİ Bİ MESELE OLDUGU İÇİN FİKRİNİN DEĞİŞEBİLİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...BELLİ OLMAZ YANİ!!!FATİH TERİM EFSANESİNİ BİTTİĞİNE KATILMIYORUM..EVET ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ AKŞAMI YAPTIGI YORUMDA ÇUVALLADI..AMA O AKŞAM HERKES ÇUVALLADI..MİLANDA KUPADAN OLDU!!!BU TESPİT SAÇMA YANİ...KİM TAHMİN EDİYODUKU 2.YARIYI!!!BEN FATİH TERİMİN MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİNİ GÜLÜNÇ BİŞE OLARAK DEGERLENDİRMİYORUM!!![/color][/size] |
eger ersun yanal i gönderirlerse Fatih hoca takim in basina gececekmis güclü bir duyum bu hatta italyan in lazio takimi da kazakistan macini bekliyor eger milli takim a imza atmazsa lazio ile anlasacak
|
fatih terimin milli takımın basına geçmesi hem milli takım için hemde kendisi için talihsizlik olur diyorum....
|
[size=7][b][i]Fatih Terim Lazio ile görüşüyormuş milli takıma geleceğini zannetmiyorum...Ama gelse bence faydalı olur diye düşünüyorum...[/i][/b][/size]
|
abi fatih terim dünyaya kendini kanıtlamış bir hocadırrr
adam milan ın başına bile geçti bu yüzden fazla yorum yapmak iyi değil ismi yeterr! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25. |