SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ MALATYA DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=521)

1967_DERNEK_MUSTAFA 31.03.2005 16:45

Sivassporumuzun bu hafta oynayacağı Elazığspor karşılaşması Elazığın cezası nedeniyle Malatyaya verilmiştir.Biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Malatya ya 2 otobüs kaldırıyoruz.Pazar günü saat 07:30 da Malatyaya hareket edeceğiz.TÜRKİYEDEKİ TÜM YİĞİDOLARA DUYURULUR.Malatya çevresinde oturan sivaslı hemşehrilerimizin de maça gelmesini bekliyoruz.İnşallah Malatyadan galibeyetle döner ve bazı çevreler Şampiyonluğun elimizden alınamayacağını ANLAR!!!

MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN!!!!!

DJMuRaT 31.03.2005 16:48

evet mustafa abi bizde malatyada olacaz arabanın kalkmasında emeği geçenlere Teşekkürler

dragon_58 31.03.2005 16:50

[quote=1967_DERNEK_MUSTAFA]Sivassporumuzun bu hafta oynayacağı Elazığspor karşılaşması Elazığın cezası nedeniyle Malatyaya verilmiştir.Biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Malatya ya 2 otobüs kaldırıyoruz.Pazar günü saat 07:30 da Malatyaya hareket edeceğiz.TÜRKİYEDEKİ TÜM YİĞİDOLARA DUYURULUR.Malatya çevresinde oturan sivaslı hemşehrilerimizin de maça gelmesini bekliyoruz.İnşallah Malatyadan galibeyetle döner ve bazı çevreler Şampiyonluğun elimizden alınamayacağını ANLAR!!!

MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN!!!!![/quote]

şampiyonluktur bizimdir bizim kalacak

sebo_reis 31.03.2005 16:55

Sevgili Mustafa kardeşim gerçekte senin gibi sivası ve sivassporu seven Taraftarlara ihtiyacımız var:Maçlara gelemediğin halde sivassporu maddi ve manevi olarak destekliyorsun.Bütün yiğidoların seni ve dernek yönetimini örnek almasını istiyoruM.Bütün yiğidoları bu hafta sonu oynanacak olan Elazığspor-SİVASSPOR Karşılasmasında Malatya İnönü Stadında buluşmak üzere BEkliYoRuM.

1967_DERNEK_NAİL 31.03.2005 17:00

Biz 1967 Genç Taraftarlar derneği olarak yine görevimizi yaptık ve Malatyayada 2 otobus kaldırarak ÜCRETSİZ olarak Sivastaki yiğidoları Malatyaya götürerek Sivassporumuzu yalnız bırakmıycaz:MALATYADA BULUŞMAK ÜZERE!!!

efsanedavulcu 31.03.2005 17:05

Mustafa abi yine yapacağınızı yaptınız 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak Malatyaya Sivassporumuzu desteklemek için bu organizasyonu düzenlediğiniz için hepinize minnettarız.Malatyada Buluşmak üzere

Yigido58_NL 31.03.2005 18:09

Simdi sivas ta olacaktim yemin ederim iki otobus te ben kaldirttiridim.Ama kader Sivasimdan kilometrelerce uzaktayim(3500km).Ama kalbim herzaman sivas la atiyor.Bu hafta elazig i devirip yolumuza istikrarla devam edecegiz insaallah.
Sivassporuma basarilar,Haydi yigidolar kim tutar sizi

V1CT0RY 31.03.2005 19:02

[color=darkred][i][b]yolunuz açık olsun allah kolaylık wersin...[/b][/i][/color]

DJMuRaT 31.03.2005 21:21

[quote=Yigido58_NL]Simdi sivas ta olacaktim yemin ederim iki otobus te ben kaldirttiridim.Ama kader Sivasimdan kilometrelerce uzaktayim(3500km).Ama kalbim herzaman sivas la atiyor.Bu hafta elazig i devirip yolumuza istikrarla devam edecegiz insaallah.
Sivassporuma basarilar,Haydi yigidolar kim tutar sizi[/quote] SENİN BURDA OLUP OLMAMAN ÖNEMLİ DEĞİL KALBİMİZ SİZİNLE OLACAK İSTERSEN SENDE MERSİN MAÇINA 2 DEİLDE 1 ARABA PARASI YOLLAYABİLİRİSN HEMDE YURTDIŞINIDA FAYDALARINDA YARARLANIRIZ ÖYLE DEĞİL Mİ?? :)

1967_DERNEK_10UR 01.04.2005 12:23

1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNEDE BU YAKIŞIR .HER ZAMAN HER YERE GİDER SEVER GÖNÜLDEN SEVER BU ALEM DE...

+1967

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07.