SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Avrupada Umit Kirikligina SEBEP =SIVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=523)

sivaslibozo 31.03.2005 20:47

selam tum YIGIDO gardaslarima vede tum Dostlara...

Arkadaslar ben Holladada yasiyorum , ve ailem ise Almanyada, son 3 haftadir Sivassporun gidisati hakkinda kime sorsam cevremdeki hemsolara herkesde bi umitsizlik var, hersene yaptigini yapacak ve 1.ligin kapisindan donecek diye bi vesvese var avrupadaki sivaslilarda...

acikcasi ben suphe etmiyorum desem yalan olur....
ama daha cok belli etmemeye vede hemsolara Moral tepolamaya calissamda ,millet bikere o cikamiyacak havasina kapilmis...

Paraysa para, taraftarsa taraftar , yigitlikse en alasii....daha ne gerek bu takima anlamiyorumm...

evet belki 2 mac kaybetmesi daha hic birsey anlamina gelmez, ama 1.ligte kalici olmak isteyen bir takim bu kadar kotu oynamamaliiiiiii...

bizim bi diyarbakir veya bi malatyadan neyimiz eksik????

neyse, kusura bakmayinn

bunlar acizane benim fikrimdi.

herkese selamlar

YSUF ( SIVASLIBOZO)

GuNaY 31.03.2005 20:51

ooooo bu ne yaa altı üstü iki mac üst üste kaybetti ammada abartınız yaw :evil: kim ne düşünürse düşünsün... BU TAKIM ÇIKACAK HEMDE ŞAMPİYON OLARAK :!: :!: :!:

V1CT0RY 31.03.2005 21:35

[color=darkred][i][b]ulan ortalığı karıştırmakta ustumuze yok hani...altı ustu 2 mağlubiyet aldık.bu kadar yaygaraya ne gerek war yawsss[/b][/i][/color]

FatihSoner58 31.03.2005 21:41

Gardas bende Hollandada yasiyorum. Ama bizim Utrechtte kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim Sivasli olmayan arkadaslar bile Sivasspor kesin cikacak diyor hemde hergun. Alt tarafi iki mac kaybettik gardas. Fazla takma sen bosver. Goreceksin Sivasspor Allahin izniyle sampiyon olarak cikacak. Sen simdiden boyle yaparsan yarin super ligde kalpten gidersin....

V1CT0RY 31.03.2005 22:47

[color=darkred][i][b]fatih sana katılıorum kardeş.gerçek sivasspor taratarıda senin dediğin gibi yapar zaten....[/b][/i][/color]

CAGLAYAN 31.03.2005 23:15

[quote=sivaslibozo]selam tum YIGIDO gardaslarima vede tum Dostlara...

Arkadaslar ben Holladada yasiyorum , ve ailem ise Almanyada, son 3 haftadir Sivassporun gidisati hakkinda kime sorsam cevremdeki hemsolara herkesde bi umitsizlik var, hersene yaptigini yapacak ve 1.ligin kapisindan donecek diye bi vesvese var avrupadaki sivaslilarda...

ama daha cok belli etmemeye vede hemsolara Moral tepolamaya calissamda ,millet bikere o cikamiyacak havasina kapilmis...

Paraysa para, taraftarsa taraftar , yigitlikse en alasii....daha ne gerek bu takima anlamiyorumm...

evet belki 2 mac kaybetmesi daha hic birsey anlamina gelmez, ama 1.ligte kalici olmak isteyen bir takim bu kadar kotu oynamamaliiiiiii...

neyse, kusura bakmayinn

herkese selamlar

YSUF ( SIVASLIBOZO)[/quote]

Gardas kusura bakmada Gercekten Aciz (ane ) bir Fikir !!!

bu Fikirle Destek degil KÖSTEK oluyorsun!!
Birak Allah Askina Milletin Moralini bozma.bilip bilmeden Yorumda yapma!!! iki mac kaybettik diye Dünyanin Sonumu Geldi?

Kusura bakma buda benim Acizane Fikrimdi!!!!!

alpingen 31.03.2005 23:36

bırakın bunları arkadaşlar...düşünmesi bile bir kabus....tövbe,tövbe...,

YavuzTheYigido 31.03.2005 23:56

Baba ciksinda isterse 3. olarak ciksin.Maddi yonden 1 2 ve 3uncu sirada tamamlamanin hicbir farki yok.Ama elbette gonul 1inci olarak cikmak ister.Zaten bundan sonra zor olacak bir Elazigspor maci var oda tarafsiz sahada..

V1CT0RY 01.04.2005 00:15

[quote=CAGLAYAN][quote=sivaslibozo]selam tum YIGIDO gardaslarima vede tum Dostlara...

neyse, kusura bakmayinn

herkese selamlar

YSUF ( SIVASLIBOZO)[/quote]

Gardas kusura bakmada Gercekten Aciz (ane ) bir Fikir !!!

bu Fikirle Destek degil KÖSTEK oluyorsun!!
Birak Allah Askina Milletin Moralini bozma.bilip bilmeden Yorumda yapma!!! iki mac kaybettik diye Dünyanin Sonumu Geldi?

Kusura bakma buda benim Acizane Fikrimdi!!!!![/quote]
[color=darkred][i][b]CAGLAYAN ABİ SENİNKİ ACİZANE FİKİR DEİL ASIL OLMASI GEREKEN SİVASSPOR TARAFTARI RUHUDUR.ADAMIN YAZDIKLARINA BAK YAW[/b][/i][/color]

FatihSoner58 01.04.2005 00:19

Saol VICTORY gardas. Ama oyle yani.. Alt tarafi iki mac kaybettik.. Yarin superligde cok zor takimlarla oynayacagiz. E biz hicmi yenilmeyecegiz. Abi futbol bu. Bir zaman supersin. Bir zamanda dusus yasayabilirsin, bunlar cok normal. Sonucta futbolcularda insan. Haksizmiyim gardaslar??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53.