![]() |
SİVAS-BJK MAÇINI İSTANBUL DA BİRLİKTE İZLEYELİM
BİLİYORUM UĞRAŞLARIMIZ BOŞUNA ÇIKIYOR AMA YENİLMEYİ KABUL ETMEKTENSE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.BEŞİKTAŞ MAÇINI GERÇEKTEN TOPLANIP SEYREDELİM....
|
tamam olur vakit denk gelirse izleyelim herkese duyuralım
|
bu hafta herkeze bildirelim önümüzdeki hafta dan itibaren tam kesin isim listesi hazırlayalım
|
Besiktasi çok seviyorum. Ama Sivas' imin ugruna çok besiktaslar feda ederim. Seviyorum seni Yigidom.
|
BEN DE BEŞİKTAŞLIYDIM ŞİMDİ İSE BEŞİKTŞ IN MAÇLARINDA GERÇEKTEN BİRŞEY HİSSETMİYORUM.BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE-GALATASARAY IN TARAFTARI HER İLDEN ÇIKAR AMA SİVASSPOR U SADECE SİVASLILAR DESTEKLER.BÜYÜK TAKIMLARI KÜÇÜK İNSANLAR SİVAS I BÜYÜK YİGİDOLAR DESTEKLER...
|
arkadaslar daha cok erken ve kesın kararlar alıp yazacaksınız buraya gelın suraya gelın muhabbetı olursa kımse gelmez kesın bı karar alınır ona gore uygulanırsa inanıyorum ılgı olacaktır
|
AH KARATALIM AMAN KARTALIM 2. DEFA SANA KARŞI TAKIM TUTUYORUM KUSURA BAKMA KARTALIM BU MAÇTATA YİĞİDOLARI DESTEKLEYECEM ÜZÜLME KARTALIM
|
fanatik beşiktaşlıyım ama ama ama ben sivaslı dogdum sivaslı ölecegim sivasspora ÖLUMUNE DESTEK
|
bende geliyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]bensiz mac izlemek olurmu arkadaslar bende geliyorum yer mekan belli olsun anında ordayım
ama en uygun yer kadıköy sanırım [/COLOR][/FONT] |
sivas
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]bunu gerceklesecegine kesin gözüyle bakıyorum yer mekan saat farketmez hadi bulusalım hep destek tam destek
haydi yigidolar istanbullu yigidolar [/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:08. |