![]() |
FENERBAHÇE MAÇINDAKİ MİSAFİRPERVERLİĞİMİZ
Fenerbahçe maçından sonra kapıştıgım dayımın oglu sebebi maçtan sonra fb otobüsü taşlanmış güya az önce internette fb sitesi var oraya bir gir bak dedi [url]www.antu.com[/url] bende bir bakayım dedim ve ilk haber şöyle ........ Teşekkürler Misafirperver Sivaslılar
Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında rotamız zorlu Sıvas deplasmanıydı. Birinci Lig'e yeni katılan diğer ekipler gibi Sivasspor da üstün bir performans gösteriyor, 11. haftayı puan cetvelinin üçüncü sırasında tamamlıyordu. Sivaslının görülmeye değer misafirperverliği daha havaalanında başlamıştı. Kaldırımların birinde Sivas taraftarı, diğerinde ise taraftarlarımız karşılıklı tezahürat yapıyordu. Buna karşılık arasında iki taraf arasında en ufak bir gerginlik bile yaşanmaması bizi çok sevindirdi. Deplasmanlara giden arkadaşlar bilirler birçok yerde bunu hayal etmek bile zordur. Şehirlerinin geçmişte yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle negatif düşüncelerle anıldığını belirten Sivaslılar, takımlarının Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe gibi büyük bir takımla yapacakları maç öncesi ve sonrası davranışlarıyla bu önyargıları yıkacaklarını, Sivas'ın adının eskiden olduğu gibi dostluk, barış ve kardeşlikle eşanlamlı hale getirmeye çalıştıklarını söylediler.Şanlı İstiklal Savaşıımızın başlangıç fitilinin ateşlendiği en önemli kongrelerden birinin yapıldığı bu şehir, artık unutmamız gereken acı olayların gölgesinden kurtulmayı hakediyor. Tüm Sivas halkına, bize gösterdikleri misafirperverlik ve nezaket için teşekkür ediyoruz. Daha nice deplasmanlarda görüşmek üzere hoşçakalın. BİLİYORDUM İŞTE SİVASIMIN HERZEMAN DOSTLUK KARDEŞLİK İÇİNDE OLUCAGINI ..... UMARIM 2 YARIDAKİ MAÇTA ONLARDA BİZİ AYNI MİSAFİRPERVERLİKLE KARŞILARLAR... __________________ |
MERAK ETME KARDEŞİM HER NE KADAR İST DA YAŞASAKTA BİZDE YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİZ
|
AMA FENERLİ HİÇ BİR YÖNETİCİNİN SİVASIMIZA GELMEMESİ BİZİ ÜZDÜ
|
[QUOTE=bbptek58]AMA FENERLİ HİÇ BİR YÖNETİCİNİN SİVASIMIZA GELMEMESİ BİZİ ÜZDÜ[/QUOTE]
O ONLARIN AYIBI BENDE ÜZÜLDÜM. |
otobüsün taşlandığı doğru ama herkes bir olmuyor tabi bunu yapan sivaslı olup olmadığıda mechül çünkü bilmiyosunuz ama stadda sivası desteklemeye gelen beşiktaşlılarda vardı
|
[QUOTE=bbptek58]AMA FENERLİ HİÇ BİR YÖNETİCİNİN SİVASIMIZA GELMEMESİ BİZİ ÜZDÜ[/QUOTE]
ewet biz de yönetimi ayıpladık biraz.Basketbolda Efesle maç vardı oraya gitmişler.Ama kadikoyde sızı en ıyı sekılde karsılayacagız.merak etmeyın.olimpiyattaki maçlarda sureklı vardım ve destegimi büyük sivasspordan esırgemedım vede esırgememde şimdi samiyendeki ve inonudeki maçı iple çekiyorum. yanlız mac sonundakı olaylar olmus.Bunlarıda bılıyoruz kı Sivas halkına Sivas seyircisine maledemeyiz.Gercekler bılınıyor.Sizi seviyoruz. |
[b]Biz Misafirperverliğimiz yaptık ama onların başkanı ve yöneticileri maça teşrif bile etmediler...[/b]
|
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!! Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok. Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz... Nasılmı? İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER.... BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem... VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur... Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR... BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum... BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok... ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!! BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var.... LEVENT AKÇINAR CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98... MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail.com BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM... TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM.. ÖNEMLİ NOTT:::: BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM... ANLAYAN ANLAR... |
[COLOR=BLUE]ÇOK BÜYÜK AYIP ETTİLER SİVAS'A GELME ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADILAR...[/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]GELENE GELME DEMEYIZ GELMEYENE DE GEL DIYE YALVARACAK DEGILIZ!!!![/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |