![]() |
Antalya'da başlayıp, bu hafta sonu pazar günü Altay maçı ile tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılacak Şampiyonluk selini İzmir'de devam ettirmek için İzmir'de ki tüm yiğidoları maçtan sonra saat: 16.15'te Karşıyaka İskele önünde toplanıp tur atmaya bekliyorum.
Biz kızımla tur atacağız. İstiyorum ki tüm Sivas'lı hemşehrilerimde arabalarıyla konvoya katılsın, İzmir'de de gövde gösterisi yapalım. Sanırım aynı coşku İstanbul'da da yapılır. Unutmayın [b]Pazar[/b] günü [b]Saat: 16.15[/b]'te [b]Karşıyaka İskelesi Önünde[/b] toplanıyoruz. Gardaşlarımı 16:30'a kadar bekliyeceğim sonra da tur!a çıkacağım.(Arabalarınızda mutlaka "Sivas'ın yollarına" türküsü çalmalı !..) |
İzmir'li arkadaşlar sesin çıkmıyor. Eğer Karşıyaka size ters ise Konak meydanıda olabilir. Ama Karşıyaka trafik yönünden daha müsait olduğu için söyledim. Sizin farklı öneriniz varsa yazın...
|
haydi izmirli gardaslar böyle bir organizeye destek olunmaz mi yaa hadin
|
[quote=izmirliyigido]Antalya'da başlayıp, bu hafta sonu pazar günü Altay maçı ile tüm Türkiye'ye dalga dalga yayılacak Şampiyonluk selini İzmir'de devam ettirmek için İzmir'de ki tüm yiğidoları maçtan sonra saat: 16.15'te Karşıyaka İskele önünde toplanıp tur atmaya bekliyorum.
Biz kızımla tur atacağız. İstiyorum ki tüm Sivas'lı hemşehrilerimde arabalarıyla konvoya katılsın, İzmir'de de gövde gösterisi yapalım. Sanırım aynı coşku İstanbul'da da yapılır. Unutmayın [b]Pazar[/b] günü [b]Saat: 16.15[/b]'te [b]Karşıyaka İskelesi Önünde[/b] toplanıyoruz. Gardaşlarımı 16:30'a kadar bekliyeceğim sonra da tur!a çıkacağım.(Arabalarınızda mutlaka "Sivas'ın yollarına" türküsü çalmalı !..)[/quote] [i][b]Kalbimiz SizinLe[/i][/b] |
Pazar günü saat 16:00'da bayrağımla, arabamızla ve bangır bangır "Sivas'ın yollarına" türküsüyle, Karşıyaka İskelesinin önündeyim. Haydi İzmir'de ki Yiğidolar, haydi bir sesiniz gelsin.
|
[color=blue][b]İzmir'de kimse yok mu?[/b][/color]
İzmir'de ki yiğidolardan konuya ilgi gösteren yok galiba ! |
HAYDI GARDASLAR, KACIRMAYIN BU SOLENI...
|
16:15te karşıyaka iskelesindeyim
|
abi bence bostanlı iskele de toplanalım!araba konvoyu olacagı için karsıyaka iskele ters olur. ama genede bana uyar.bu arada izmirdeki dernekler de haberdar edilirse daha iyi organize oluruz!!!
pazara görüsmek üzere!!! |
[quote=last_ottoman]16:15te karşıyaka iskelesindeyim[/quote]
olum sen sınav ayagına satarsın gene!!!ben ordayım,delikanlıysan gelirsin! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09. |