SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kaptan_58GENCLiK Kardeşime Sonsuz Teşekkürler..... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5275)

NYD_58 01.06.2005 14:09

[size=6][color=red][i][b]BENİ BU SİTEYLE TANIŞMAMI SAĞLAYAN AYNI ZAMANDA BENİ İSTANBULDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYAN BİR KARDEŞİNDEN AYIRMADAN İLGİLENEN BU DOST CANLISI SICAK İNSANA TÜM ÜYELERİN ÖNÜNDE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... KAPTAN_58GENÇLİK (MUSTAFA) GİBİ SİVAS LILAR OLDUKÇA SİVAS EN İYİ YERE GELECEKTİR.

ÖMRÜM BOYUNCA TANIDIĞIM EN DOST CANLISI VATAN,MİLLET VE SİVAS SEVDALISI GARDAŞIMDAN ALLAH RAZI OLSUN..

BEN NORMALDE SAKARYALIYIM AMA ARTIK SİVAS LIYIM... ÇÜNKÜ BANA AİLEMİN YAPMAYACAĞI İYİLİKLERİ SİVAS LI VE HİÇ TANIMADIĞIM BİRİSİ YAPTI... BEN SİVAS LIYIM....

[/b][/i][/color][/size]

SAKARYALI MURAT

GUHERTAS_OTO58 01.06.2005 14:25

[quote=NYD_58][size=6][color=red][i][b]BENİ BU SİTEYLE TANIŞMAMI SAĞLAYAN AYNI ZAMANDA BENİ İSTANBULDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYAN BİR KARDEŞİNDEN AYIRMADAN İLGİLENEN BU DOST CANLISI SICAK İNSANA TÜM ÜYELERİN ÖNÜNDE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... KAPTAN_58GENÇLİK (MUSTAFA) GİBİ SİVAS LILAR OLDUKÇA SİVAS EN İYİ YERE GELECEKTİR.

ÖMRÜM BOYUNCA TANIDIĞIM EN DOST CANLISI VATAN,MİLLET VE SİVAS SEVDALISI GARDAŞIMDAN ALLAH RAZI OLSUN..

BEN NORMALDE SAKARYALIYIM AMA ARTIK SİVAS LIYIM... ÇÜNKÜ BANA AİLEMİN YAPMAYACAĞI İYİLİKLERİ SİVAS LI VE HİÇ TANIMADIĞIM BİRİSİ YAPTI... BEN SİVAS LIYIM....

[/b][/i][/color][/size]

SAKARYALI MURAT[/quote]

[b]BENİM KARDEŞİM ÖYLEDİR.

YİĞİDO GARDAŞIM BENİM......[/b][i][color=blue][/color][size=6][/size][/i]

Kaptan-58 01.06.2005 14:36

[size=6][color=darkblue][i][b]MURAT KARDEŞ BÖYLE YAZMANA GEREK YOK... EMİN OL BU SİTEDEKİ TÜM SİVAS LILAR SANA AYNI ŞEKİLDE YARDIM EDERDİ....[/b][/i][/color][/size] :oops: :oops: :oops:

malik58 01.06.2005 14:41

[size=4]Abiler, aglatacaksiniz beni......................

Allah ikinizden de razi olsun......................[/size]

GuNaY 01.06.2005 14:42

[size=6][color=blue][b]kaptan'ın ne kadar temiz ve iyi bir sahsiyete sahip oldugunu biliyorduk... bu sekilde baska bir ilin insanından duymakta güzel oldu.... kaptan sensiz bu otobüsler yürümez :lol: 8) 8) [/b][/color][/size]

EMİNÇOLAK 01.06.2005 14:59

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]kaptan'ın ne kadar temiz ve iyi bir sahsiyete sahip oldugunu biliyorduk... bu sekilde baska bir ilin insanından duymakta güzel oldu.... kaptan sensiz bu otobüsler yürümez :lol: 8) 8) [/b][/color][/size][/quote]
[b][size=6]+ imza[/size][/b]

Kaptan-58 01.06.2005 15:20

[size=6][color=darkblue][i][b]BEN HER ZAMAN OTOBÜSÜN DİREKSİYONUNDA OLUCAM İNŞALLAH...[/b][/i][/color][/size]

GuNaY 01.06.2005 15:22

[size=7][color=blue][b]kaptan sana bir 0 403 alalımda bizi maclara sen götür bea :lol: 8) 8) [/b][/color][/size]

Kaptan-58 01.06.2005 15:34

[quote=gunay][size=7][color=blue][b]kaptan sana bir 0 403 alalımda bizi maclara sen götür bea :lol: 8) 8) [/b][/color][/size][/quote]
[size=6][color=darkblue][i][b]
OLUR OLUR BANA UYAR..... :lol: [/b][/i][/color][/size]

EMİNÇOLAK 01.06.2005 15:36

[quote=gunay][size=7][color=blue][b]kaptan sana bir 0 403 alalımda bizi maclara sen götür bea :lol: 8) 8) [/b][/color][/size][/quote]
[size=6][b]Günay gardaş o 403 ler yaramaz :D :D :D ben ona 2524 ford alacam[/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10.