SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   KENDİ EVİMİZDEKİ İLK MAÇ OLİMPİYATTA KİMLER GELIYOR ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5281)

cool58 01.07.2005 19:59

Evet beyler kendi evimizde olan ilk maç olimpiyatta kim ler geliyoo omuz omuza olimpiyatı yıkıcaz bu topic i biraz erken açtım ama o ilk maç olduğu için her şey ilk maçta belli olur o yüzden herkesi o maça gelmesi konusunda uyarıyorum sivaslıysa sivassporu seviyorsa ya gelecek ya gelecek herkes el ele gelecek inleteceğiz o maça gelmeyen sivaslı değildir son sözüm budur son söz olarak tekrarlıyorum o maça ya gelecek sin yada gene geleceksin :twisted:

mekan_kocaeli_58 01.07.2005 20:44

Kapalıda yerimi alacam inşallah

1967_DERNEK_10UR 01.07.2005 21:55

[size=6][color=red][b][i]............BİZİ BİLİYORSUNUZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK İSTANBULA ÇIKARMA YAPACAZ.SİVASSPOR NERDE BİZ ORDAYIZ............[/i][/b][/color][/size]

[size=7][color=red][b][i]............ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN..........[/i][/b][/color][/size]

izmirliyigido 01.07.2005 22:07

Kapalıyı mapalıyı boşverin arkadaşlar. Hem hep beraber bir arada olabileceğimiz bir yerde toplanalım, hemde televizyonda gösterirken dağınık oturmaktan dolayı az görünmemek için kapalının ve ekranın tam karşısında oturalım. Böylece koca stadda daha çoğunluk görünürüz...

5841 01.07.2005 22:18

İNŞALLAH HEP ORDA OLACAGIZ

volcano58 04.07.2005 06:56

bu nasıl soru cool kardeşim gelmeyen varmı diye soracaktın :lol:
iş için istanbul dışına çıkmazsan bende aranızda olacağım şimdiden görüşmek üzereee

Cerus58 04.07.2005 07:45

İllaki gideceğiz o maça. Biz bu takımı ikinci ve üçüncü ligdeyken bile yalnız bırakmadık bırakmayacağız

serrkann58 04.07.2005 08:22

[b]

ORDAYIZ KESİNLİKLE KAPALIDAYIZ..... SARIYER MAÇI GİBİ ORGANİZASYON YAPALIM HEPİMİZ BERABER OLALIM

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK......[/b]

Bilmiyorum 04.07.2005 08:46

[quote=cool58]Evet beyler kendi evimizde olan ilk maç olimpiyatta kim ler geliyoo omuz omuza olimpiyatı yıkıcaz bu topic i biraz erken açtım ama o ilk maç olduğu için her şey ilk maçta belli olur o yüzden herkesi o maça gelmesi konusunda uyarıyorum sivaslıysa sivassporu seviyorsa ya gelecek ya gelecek herkes el ele gelecek inleteceğiz o maça gelmeyen sivaslı değildir son sözüm budur son söz olarak tekrarlıyorum o maça ya gelecek sin yada gene geleceksin :twisted:[/quote]

tabiki gelecez bu maça gitmemek olurmu 38 yıllık bir hasret var iki elim kanda olsa bile gelicem

1967_DERNEK_TUĞRUL 04.07.2005 08:53

[quote=ultraSivas_58][size=6][color=red][b][i]............BİZİ BİLİYORSUNUZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK İSTANBULA ÇIKARMA YAPACAZ.SİVASSPOR NERDE BİZ ORDAYIZ............[/i][/b][/color][/size]

[size=7][color=red][b][i]............ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN..........[/i][/b][/color][/size][/quote]

[size=7][color=red][b] HER ZAMAN HER YERDEYİZ SİVAS İCİN GİDER ONUN İCİN GEREKİRSE ÖLÜRÜZZZ 1967_GENC_SİVASSPOR_TARAFTARLAR_DERNEGİ.......................[/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:30.