![]() |
tum sivasspor üyelerinden özur dileri ben awakstım fakat firavun olarak yeniden kayıt oldum arkadaşlarım firavun ismini kabul etmedi ve ben yeniden awaks nickini almak istiyorum saygılar
|
[quote=firavun]tum sivasspor üyelerinden özur dileri ben awakstım fakat firavun olarak yeniden kayıt oldum arkadaşlarım firavun ismini kabul etmedi ve ben yeniden awaks nickini almak istiyorum saygılar[/quote][b]YANİ GOOD MORNİNG FİRAVUN BİZE TERS GARDAŞ..BU TOPİC BELKİ SENİ TEMİZE ÇIKARABİLİR... :?: [/b]
|
GARDAŞ BAŞKA AD BULAMADINMI NEYSEKİ ERKEN UYANMIŞSIN
|
[quote=firavun]tum sivasspor üyelerinden özur dileri ben awakstım fakat firavun olarak yeniden kayıt oldum arkadaşlarım firavun ismini kabul etmedi ve ben yeniden awaks nickini almak istiyorum saygılar[/quote]
[size=2][i]Özrün kabul edildi...İnşallah bunu Rüştü abiye en kısa sürede iletiriz ve çözüme kavuştururuz...[/i][/size] |
[size=2][color=blue][b]gercekten iyi bir donus yapmıssın aksi takdirde pek iyi olmazdı bu isimle...[/b][/color][/size]
|
[quote=firavun]tum sivasspor üyelerinden özur dileri ben awakstım fakat firavun olarak yeniden kayıt oldum arkadaşlarım firavun ismini kabul etmedi ve ben yeniden awaks nickini almak istiyorum saygılar[/quote]
[size=2][i]Sana awaks ismi daha çok yakışıyor...Biz seni öyle tanıdık...[/i][/size] |
tövbe tövbe firavun diye isim olur mu ya
|
[b]FİRAVUN SECDEYE VARMIŞ KIYAMETİ BEKLİYOR...[/b]
|
[size=2][color=blue]yigid lakabiyla anilir derler!cahtte de uyeler kendilerinin begendigi kendilerini anlatabilen,kendilerine uygun gordukleri bir nick secerler.sende kendine uygun olarak firavun nickini secmisin.oldugun gibi gozukmek istemisin tebrik ederim.sahsi gorusume gelince boylesi bir nickle dolasan birisini kanalda gormek istemem neden dersen bu kanala yakismaz.bir cogu cevap yazmis dogruyu secmisin diye benim icin karakter onemlidir!!firavun nickini tasiyan bir zihniyet kanala ancak zarar verir SAYGILAR.........ACTIMOLA SU SIVASIN GULU YAPRAGI[/color][/size]
|
[quote=firavun]tum sivasspor üyelerinden özur dileri ben awakstım fakat firavun olarak yeniden kayıt oldum arkadaşlarım firavun ismini kabul etmedi ve ben yeniden awaks nickini almak istiyorum saygılar[/quote][b]KARDEŞ DEDİĞİMİYAPTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SENİN BU NİKLE GİRMENİ BEN KENDİ ŞAHSIM KABUL ETMEDİM O İSMİ TELAFUS ETMEK İNSANI KORKUTUYOR..ÖZÜR YAZDIĞIN İÇİNDE TŞKLER..HOŞ GELDİN AWAKS[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |