![]() |
G-Antep maci ANKARADA !!!
[img]http://www.sivasspor.com/albums/GAntep-Sivasspor13082005/G_Antep_Sivasspor_11.jpg[/img]
[B][I]FLAS HABER !!! SIVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FIKRET ÜNSAL SIVASSPOR / G-ANTEP MACI CUMARTESI GÜNÜ SAAT 14:00 de 19 mayis stadinda Oynanacagini acikladi!![/I][/B] |
[B][I]KENDIMIZI OLIMPIYATA HAZIRLAMISTIK ORDAN VAZGECILDI İNONU OLDU EYWALLAH DEDIK SIMDIDE ANKARAYA CIKTI OLMAZKI KARDESIM NE GUZEL BURDA OYNANACAKTI :-( [/I][/B]
|
nerden cikti simdi durup duruken bu ya
|
ankarada olmasına üzüldüm dersem yalan olur :) :)
|
haydaaaa...Ankara nerden cıktı şimdi ya
ne güzel ist. inönü stadına şartlandırmıştık kendimizi Valla hiç sevmedim bu haberi :confused: |
[B]:mad: Bu ne iş anlamadım millet maytapmı geçiyor... Olimpiyat mı? İnönü mü? yoksa 19 Mayıs mı? ... üfff... Neyse hayırlısı ne güzelde hazırlamıştık kendimizi İnşallah İstanbul a alınır.. :confused:[/B]
|
[B]:mad: :mad: :mad: :mad:
Bu ne yaaaa ne güzelde istanbul diye hazırlıklara baslamıstık:confused: :confused: [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]:mad: :mad: :mad: :mad:
Bu ne yaaaa ne güzelde istanbul diye hazırlıklara baslamıstık:confused: :confused: [/B][/QUOTE] günaycığım bende istanbula gelecektim.kısmet değilmiş. |
SİVASSPOR - G-ANTEP MAÇI ANKARA`DA
[img]http://www.sivasspor.com/albums/GAntep-Sivasspor13082005/G_Antep_Sivasspor_11.jpg[/img]
[B][I]FLAS HABER !!! SIVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ FIKRET ÜNSAL SIVASSPOR / G-ANTEP MACI CUMARTESI GÜNÜ SAAT 14:00 de 19 mayis stadinda Oynanacagini acikladi!![/I][/B] |
[B][/B][QUOTE=erdalguler][B]:mad: Bu ne iş anlamadım millet maytapmı geçiyor... Olimpiyat mı? İnönü mü? yoksa 19 Mayıs mı? ... üfff... Neyse hayırlısı ne güzelde hazırlamıştık kendimizi İnşallah İstanbul a alınır.. :confused:[/B][/QUOTE]
[B][I]GARDAS WALLA HERSEY OLUR MAC OLANA KADARARTIK YORUM YAPMAMAK LAZIM BIDE BAKMISSIN SIVASTA OYNANACAK DERLER OYLE BISEY OLURSA SASIRMAMAK LAZIM :-( [/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33. |